Stepa196 Stepa196 komentáře u knih

☰ menu

Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Jednoduše dokonalá, smrtící tajnosti to opravdu byly! Minimálně 2x jsem byla naprosto překvapená a konec knížky byl opravdu propracovaný. Skvělý nápad, který chytne snad každého.
Knížka se četla sama, jak už to ostatně u předešlých dílů bývá a musím říct, že tohle byla z celé série určitě jedna z nejlepších knížek.
Také musím podotknout, že se mi v tomto díle moc líbilo chování hlavní postavy Eriky.

31.03.2019 5 z 5


A Bůh pravil: Budiž Jonáš A Bůh pravil: Budiž Jonáš Sebastian Niedlich

Po prvním suprovým dílu Smrt a jiné vrcholy mého života jsem se strašně těšila na další. Těšila jsem se na odpočinkovou knížku, která to sice byla, ale s prvním dílem se nedá srovnat. Vtipy nebyly zdaleka tak dobré, jako v první knížce a celkově jsem od toho čekala víc. Stále jsem doufala v nějakou akci, ale žádná nepřišla. Jinak je knížka velmi čtivá.

30.01.2019 2 z 5


Šelma Šelma Andrew Mayne

Obal... Prostě luxusní! Začátek knihy byl opravdu zajímavý, střed se mi četl o něco pomaleji a za mě famózní konec, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Celkově suprový nápad a cením si odborných poznatků. Knížka se mi moc líbila a těším se na další.

30.01.2019 3 z 5


Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Na začátku mi trochu dělalo problém rychlé střídání dvou postav. Avšak díky krátkým kapitolám jsem četla dál a dál, až mi to problém přestalo dělat. Velmi zajímavý a originální námět s architekturou. Nic podobného jsem ještě nečetla. Knížka byla napínavá, čtivá a s překvapujícím koncem. Trochu však může být matoucí to, že občas chybějí uvozovky.
Za mě suprová knížka, kterou jsem přečetla doslova jedním dechem.

06.12.2018 5 z 5