smoulinka22 smoulinka22 komentáře u knih

☰ menu

Turnaj na Gorlanu Turnaj na Gorlanu John Flanagan

Velice se mi kniha líbila...setkání Halta s jistou diplomatkou bylo geniální :) Opět svižně a čtivě napsané,humor nechyběl...autor mě jako vždy nezklamal :)

04.07.2016


Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

Třebaže Percy Jackson i Bohové Olympu patří mezi mé neojlíbeněší série,poslední díl mě trochu zklamal.Oceňuji kapitoly o Nikovi a Reyně,ale chybí mi tam Percy,Annabet,Hazel a Frank.Podle mě je čtvrtý díl mnohem více propracovaný,každá postava má své kapitoly a svůj pohled na věc.Jelikož mám nejradši Percyho a Annabet,prostě mi tam něco chybí.Jinak je ale kniha čtivá a vtipná a určitě stojí za přečtení.

02.04.2015


Vražda není hra Vražda není hra Alan Bradley

Knížka mě zaujala hned od první věty:,,Ležela jsem mrtvá na hřbitově.'' :) nenudila jsem se a prostě jsem ji celou zhtla.Určitě moc doporučuji,skvělá napínavá,sarkastická,vtipná detektivka.

02.04.2015


Dlouhá cesta z ráje Dlouhá cesta z ráje Leah Chishugi

Z knížky mi běhal mráz po zádech....je strašné,že někdo něco takového prožil a zvláště pak v dnešní době!Myslela jsem,že poté,co uteče z Rwandy už to nebude takový problém,ale to jsem se panečku spletla.Nechápu,jak lidé můžou být tak necitelní.Proč na barvě pleti záleží?Asi takovým věcem nerozumím a doufám,že nikdy nebudu.

28.05.2014


Hádův chrám Hádův chrám Rick Riordan

Prostě skvělá knížka!Potom,co Annabeth s Percym spadli do Tartaru jsem se nemohla dočkat tohoto dílu.A toho čekání nelituji,protože knížka mě rozhodně nezklamala.Zůstávám stále věrná Percymu a staré ,,partě' ale sledovat děj z pohledu ostatních bylo zajímavé a někdy i vtipné (Leo :D).Strašně se těším na další díl,originál má vyjít 7.10.2014,tak snad to tady budeme do Vánoc mít. :D Byl by to nejlepší dárek pod stromeček. :D

28.05.2014


Královská hraničářka Královská hraničářka John Flanagan

Já každou Flanagonovu knihu četla několikrát.U žádné knihy jsem se tolik nenasmála a u té poslední platí,že jsem ještě u žádné tak moc neplakala. ;) Tu postavu,která zemřela jsem měla nejraději a tak jsem první nemohla uvěřit svým očím.S postupem času však dokážu tuto knihu řádně ocenit a i přes ,,velký smutek v srdci'' se mi moc líbí a těším se na další díly.

23.02.2014


To To Stephen King

Úžasná kniha.Mě osobně stačilo už jen to,že hlavní padouch byl klaun a toho jsem se opravdu bála.Ale kniha je prostě skvělá a určitě všem doporučuji!!!!

03.10.2013