ShadowBunny ShadowBunny komentáře u knih

☰ menu

Mezi elfy proti své vůli Mezi elfy proti své vůli Sandra Regnier

Já si nemůžu pomoct - mě ta knížka prostě bavila! Přečetla jsem docela dost knížek na podobné bázi, takže mě to nijak moc neuchvátilo. Zato to byla tak hrozně povedená matlanina. Četla jsem všechny díly, tak tady nechci moc spoilerovat ale autorka stále něco přidávala (elfy, draci, magický svět, cestování do minulosti, vyvolená, domluvené zásnuby) a mě to kupodivu stále bavilo, i když to možná nedávalo smysl.
Za mě oddechovka u které jsem moc nemusela přemýšlet jelikož děj byl docela předvídatelný :D

07.08.2019 4 z 5


Dreamologie Dreamologie Lucy Keating

Námět jako takový je opravdu zajímavý, ale to jak ho autorka zrealizovala...Celý příběh se mi zdál takový plytký, já nevím nedokázala jsem se prostě začíst, něco mi tam chybělo. Možná to bylo tím, že postavy nebyly zas až tak moc rozvinuté, nebo tím že .... nevím.
Pevně věřím tomu že ostatním lidem se tahle knížka může líbit, ale pro mě prostě ne.

06.01.2019 2 z 5


Píseň zimy Píseň zimy S. Jae-Jones

Ne, tahle knížka prostě nebyla pro mne, jelikož mě nesmírně rozčilují ufňukané hlavní hrdinky. Nevím, Liesl mi prostě hrozně lezla na nervy. Obálka je sice krásná, zápletka taky není nejhorší, ale kvůli ní jsem tu knížku prostě nezvládla dočíst.

06.01.2019 2 z 5


Dám ti slunce Dám ti slunce Jandy Nelson

Tak tahle knížka je pro mě absolutní srdcovka! Jude se mi moc nezamlouvala, Noaha jsem si naopak zamilovala, konec byl však moc uspěchaný, chtěla jsem vědět jak to dopadne s ním a s Brianem.
Ale určitě knížku doporučuji.

06.01.2019 5 z 5


Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

Hodně dobrá knížka, rozhodně doporučuju, přečetla jsem ji za jeden den, děj totiž od druhé části dost rychle ubíhal.
Simona a (hlavně) Baze jsem si okamžitě zamilovala, jejich vztah byl rozhodně zajímavý, moc se mi líbilo jak se postupně vyvíjel a přesto se okolo něj netočila celá knížka. Hodně se mi líbily i pohledy ostatních postav.
A pokud by tady někteří nepoukázali na (podle mě) minimální podobnost s HP ani bych si toho nevšimla.

26.12.2018 5 z 5