Schneeba Schneeba komentáře u knih

☰ menu

Psycho: Sanatorium Psycho: Sanatorium Chet Williamson

Kniha mě bavila až na některé pasáže. Ale jako celek je to příjemné čtení s kvalitní zápletkou.

25.05.2017 3 z 5


Psycho III Psycho III Robert Bloch

Třetí a zároveň poslední díl Psycha mě celkově moc neoslovil. Nemohl jsem se začíst a celkově mě ani ta zápletka a rozuzlení moc nepobavilo.

08.12.2016 3 z 5


Psycho II Psycho II Robert Bloch

Neméně kvalitní pokračování. Ze začátku jsem měl trochu problém se začíst ale po chvilce už se to četlo samo. Do poslední chvíle jsem si myslel, že to dopadne úplně jinak ale závěr mě velice mile překvapil.

31.10.2016 4 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Kniha se četla jedním dechem. Na formu scénáře jsem si velice rychle zvykl i když jsem z toho měl z počátku strach. Celý děj mi přišel až moc jednoduchý a předvídatelný s ne moc velkou zápletkou netvrdím ale, že jsem se nudil ba naopak. Kniha určitě neurazí ale ani nenadchne, je určena výhradně zarytým čtenářům kouzelnické série.

14.10.2016 3 z 5


Svědectví Svědectví Stephen King

Jedna z nejlepších knih co jsem četl. Moc nemám rád tak rozsáhlé knihy ale tahle mě neskutečně bavila. Ano měla své slabší pasáže ale jinými to zcela vynahradila. Začátek knihy úžasný, prostředek byl o něco málo slabší a konec zase skvělý. Velice mě ta kniha překvapila a hlavně vtáhla do děje. Pořád jsem si musel hledat čas abych mohl číst dál a dál. Jediné s čím jsem měl trochu problém bylo abych se zorientoval v postavách jakožto čerstvý čtenář jsem s tím měl trochu problém.

14.10.2016 5 z 5


V divočině V divočině Diane Thomas

Spíše asi dívčí četba ale jelikož jsem to dostal dárkem tak jsem si to přečetl a nebylo to vůbec špatné. Bavila mě na tom ta samota a tak trochu tajemná atmosféra. Barvitě popsaný sex v uličce.

13.10.2016 4 z 5


Psycho Psycho Robert Bloch

Kniha mi nepadla do oka jen proto že stála jako krabička cigaret ale i pro její název a ilustraci. Cena už byla jen příjemným benefitem, Kniha se četla velice dobře a to až tak, že hned druhý den jsem se do knihkupectví vrátil a koupil si i zbylé dvě pokračování. Závěr knihy mě velice překvapil a potěšil byl tak nějak správně "Psycho".

13.10.2016 4 z 5