Savior Savior komentáře u knih

☰ menu

Poustevník Poustevník Michael Finkel

Pecka, fascinující popis toho jak silná vůle člověka může být, o tom ze zivot o samotě bez lidí je jen pro ty nejodolnejsi. Super čtivé, sofistikovane, za mě super

18.04.2021 4 z 5


Vidím do tebe! Už vím, jak funguješ Vidím do tebe! Už vím, jak funguješ Martin Betschart

Tahle kniha mi otevřela oči. Zjistíte,že i vy i ostatní patří do nějakého určitého typu. Jakmile se naučíte rozeznávat základní typy, daleko více pochopíte uvažování lidí ve vašem okolí. Ať už známých nebo úplně cizích. A věřte mi, že se na ně začněte dívat úplně jinak. Je to super knížka :-) Vřele doporučuji. Velmi čtivé, velmi reálné pohledy na život.

10.09.2020


Tajný život stromů Tajný život stromů Peter Wohlleben

Po přečtění této knihy musí zákonitě každý z nás změnit pohled na les .... :) Skvělé dílko

16.04.2020 5 z 5


Božka Božka Ivo Toman

Na to, že to mělo být humorné, tak velice slabé. Jak bylo napsáno, začátek vtipný, pak už šlo spíš o líčení toho jaká to byla vyžírka ... bohužel ne moc vtipnou formou.

01.04.2020 odpad!


IQ střev: Jak břišní mozek řídí naše tělesné i duševní zdraví IQ střev: Jak břišní mozek řídí naše tělesné i duševní zdraví Joachim Bernd Vollmer

Myslím si, že perfektně vše logicky vysvětleno a napsáno. Za mě super knížka.

01.04.2020 5 z 5


Léčebný kód Léčebný kód Alexander Loyd

Těžko se to hodnotí. Samozřejmě se člověk dozví spousty věcí zajímavých, ale žádný kód není tak univerzální, aby mohl pomoci pokud tomu člověk vnitřně sám nevěří. Velmi mě zklamal závěr knihy, protože jako druhý krok se bez peněz neobejde. Pokud chce někdo pomáhat, měl by tak činiti zdarma a ku prospěchu všech :)

01.04.2020 3 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Přesně šálek mého tea :) Naprosto super napsáno. Perfektně čtivé, nikdy nekončící drama. Jedním slovem pecka.

01.04.2020 5 z 5