sarhii sarhii komentáře u knih

☰ menu

Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Čtivá oddechovka. Chybělo mi trochu víc hašteření a trochu víc erotiky. Na to jaký to měl být hokejový ranař to byl nakonec docela méďa. Ale určitě stojí za přečtení.

28.04.2024 4 z 5


Kennedy Kennedy Lauren Layne

(SPOILER) Krásné zakončení série. Přečetla jsem za jeden večer.
Strhávám jednu hvězdu za to že on tak náhle prohlédl a že ona byla ke konci tak paličatá. Miluje ho roky a když ho může mít, tak ho najednou nechce? No to bylo trochu divné ale budiš. Navíc nějaké scény mi pro dokreslení příběhu chyběly ale to si člověk hold domyslí....najednou střih a o tři týdny později a nový asistent....nebo rozchod s Jackem. Za mě to, co má vliv na příběh, by mělo být taky zahrnuty a ne že je jen zmíněno, že se to vlastně stalo. Co už. Ale jinak doporučuji. Pohodová a čtivá série.

27.04.2024 4 z 5


Dôvera Dôvera Michaela Brnková

Po prvním díle jsem se těšila ale toto bylo nevím .. jiné. Skoro jako od jiné autorky. Nevím. Přišlo mi to celé divné. Začátek vypadal zajímavě ale pak se rozvinula zápletka a kniha mě zmátla. Na jednu stranu snaha o intriky ale současně to zůstalo nevím... plytké? Postavám jsem nevěřila a nemohla se začíst. První díl super. Toto nic moc. Uvidím co další díl ale k této knize se asi už nevrátím. Na druhou stranu rozhodně zanechala dojem. Nevím co si o ní myslet.

14.04.2024 2 z 5


Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Bylo to vtipné a čtivé. Přečetla jsem knihu na jeden zátah. Mafiánský svět dobře dokresluje jejich hašteření. Konec by si za mě zasloužil ještě jednu kapitolu. Bylo to takové... useknuté. Ale rozhodně doporučuji.

14.04.2024 4 z 5


Fakt šílená jako já Fakt šílená jako já Jo Watson

No téma bylo pro mě trochu mimo. První půlkou knihy jsem se trochu prokousávala. Samy folower, FB a husthag atd. A jak je posedlá vzhledem. No dost obtížně se to četlo. Ale druhá půlka se trochu rozjela a zlepšilo se to. Jak se přestala zabývat jen sama sebou tak se zlepšila celá kniha. Párkrát jsem se i zasmála ale celkově...no... dalo se to ale ke knize se asi znovu nevrátím. Jiné knihy od autorky jsou o hodně lepší.

01.04.2024 3 z 5


Ex v éteru Ex v éteru Rachel Lynn Solomon

Ta kniha je děsně nudná. Příběh se vleče a je to nezáživný. Těch pár chvil když se spolu o něčem dohadují je fajn ale celkově to popis všeho zabil. Anotace vypadala super a námět byl zajímavý, ale četlo se to těžce. Prokousala jsem se tím ale není to kniha kterou bych ještě někdy vzala do ruky.

31.03.2024 1 z 5


S láskou tě nenávidím S láskou tě nenávidím Jo Watson

Bylo to vtipné a mělo to spád, ale od určité doby ... no jakoby z ničeho nic se všechno vyřešilo a už jen sluníčko. Zasmála jsem se, ale čekala bych, že se zápletka trochu víc bude řešit. Bylo to bum a vše je vyřešeno. Ale jinak to bylo čtivé, vtipné a povedené.

31.03.2024 4 z 5


Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Tak tohle bylo boží. Od začátku měla kniha spád. Bylo to sice plné neuvěřitelných situací ale ta kniha nebo spíš Penelope je tak praštěná až to bylo super. Pohádka pro dospělé. Fakt jsem se nasmála. Knihu jsem zhltla na jeden zátah. Opravdu doporučuji

31.03.2024 5 z 5


Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Koupila jsem si ji na cestu vlakem a dobré. Trochu jiný styl než jsem zvyklá ale po chvíli se člověk začte. Děj docela odcípal a bylo to vtipné. Chybělo mi tam teda trochu víc erotiky ale celkově to nebylo špatné.

29.03.2024 4 z 5


Nenávidím tě, Adame Connore Nenávidím tě, Adame Connore Ella Maise

Moje první kniha od této autorky a super. Přečetla jsem to během jednoho dne. Nešlo přestat. Plné vtipných momentů. Mělo to spád. Trochu mě teda Lucy štvala neustálými řečmi o prokletí a odkazem na oblíbený termín "kozy" ale jinak povedené. Doporučuji

25.03.2024 4 z 5


Královský život Královský život Melanie Summers

Kniha mě anotací zaujala a i když jsem si přečetla za jeden večer, tak to nebylo nic extra. Chvilkami se dej moc vleče a přišlo mi to takové nijaké. Námět je dobrý a párkrát jsem se i zasmála, ale celkově průměr.

24.03.2024 3 z 5


Mám tě ráda, nemám tě ráda Mám tě ráda, nemám tě ráda Jo Watson

Má první kniha od autorky a super. Fakt jsem se nasmála. Příjemná oddechovka. Plná bizarních situací ale to vůbec nevadí. Za sebe doporučuji.

24.03.2024 5 z 5


Šach a mat Šach a mat Ali Hazelwood

Sice už nepatřím mezi cílovky YA, ale toto nebylo špatné. I přes záplavu šachových termínů to bylo čtivé. Přesto mi něco chybělo. Děj odcípal ale nebylo to úplně ono.

24.03.2024 3 z 5