S.dubna S.dubna komentáře u knih

☰ menu

Noci běsů Noci běsů Kateřina Šardická

Nemělo se to rovnou jmenovat jako cd Billie Eilish? Jedno vím jistě, další knihu si od této autorky nekoupím. Atmosféru vykouzlit umí, ale děj je natolik přehnaný, že knihu nejde zařadit jinam než do literatury pro děti a na to já už nejsem. Krom jiného mě začátek abnormálně nudil a musela jsem se do pokračování nutit. Jedna hvězda za kresby. Ty jsou na celé knize nejlepší...

25.09.2020 1 z 5


Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

No, tolik stránek, co se nic nedělo. Ze jsem se bála, vážně říct nemůžu. Další horor pro děti.

14.04.2020 2 z 5


Malenčí Malenčí Hana Kavurová

Wow, úplně jsem se pak doma sama bála :D

01.04.2020 5 z 5


Zmizení Sáry Lindertové Zmizení Sáry Lindertové Kateřina Šardická

Tak jsem si opět posvitila na knihu, která se u nás prodává jako bestseller a jediné, co musím pochválit, je obálka. Chápu, že děti do 17 to asi bude bavit, ale ti starší by měli dát ruce pryč. První polovina knihy je absolutně o ničem. Pořád se dokola pretrasa zmizení. Stejná slova. Stejně věty. Nelogicnost, kdy v metru mizí stále další osoby, aniž by to policie věděla, to jako vážně? A nejvíce mě iritovala ta obrovská písmena. Škoda papíru, kniha by byla tak o polovinu hubenejsi a to nemluvím o stylu psaní autorky. Když chci napsat knihu, tak bych asi měla být schopná, dát dohromady více jak 3 slova, aby to pak nepůsobilo jako sloh ditete, co se sotva naučilo psát. A ten konec? Slátanina pro děti jak vymalovana. A to, že se v knize objeví několik preklepu- třeba police namísto policie, asi mluví o její kvalitě.

25.12.2019 1 z 5


Na kraj světa Na kraj světa Theo Addair (p)

Další úplně zbytečné české fantazy. A dost vybrakovany pan prstenu.

06.10.2019 odpad!


Město duší Město duší Martina Čekalová

No debut, no. Musela jsem se nudit, abych to vůbec dočetla, byl to spíš takový romantický příběh pro nactilete holky a snadno se dalo vše odhadnout.

06.10.2019 odpad!


Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Jedna hvězda za atmosféru. Ale není to horor, spíše čtení pro děti. Do třetice už vážně ne.

28.08.2019 1 z 5