Rebelka_uh Rebelka_uh komentáře u knih

☰ menu

Neznámy Kimi Räikkönen Neznámy Kimi Räikkönen Kari Hotakainen

Kimiho jsem měla jako jezdce vždy ráda, líbila se mi jeho přímočarost a jako jeden z mála většinou říkal to co si myslel. Jelikož však Kimi nebyl zrovna nejvýřečnějším pilotem, tak jsem se na knížku velmi těšila. Je napsána zajímavě ,svižně , čte se dobře. Autor nejen zpovídá Kimiho, ale taky jeho blízké. Dozvíme se jak se zrodila láska k motosportu, ale také jaký je Kimi doma, mezi svými nejbližšími.

17.01.2023 4 z 5


S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Jako fanoušek HP jsem si nemohla nechat knihu ujít. Dostalo se mi však mnohem více , než jen zábavné nahlédnutí do filmového světa. Hned na začátku me dojala velmi pěkná předmluva od Emmy Watson. Tom nám ve své knize popsal jeho filmové začátky, roky strávené natáčením HP, ale také se velmi otevřeně rozpovídal o svých problémech a nechal nás tak nahlédnout do duše mladého muže, který ze všeho nejvíc touží po obyčejném životě, přátelství a že i zdánlivě šťastný člověk může mít své vnitřní "démony".

17.01.2023 4 z 5


Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Knih na tohle téma jsem četla již více, ale tahle pro mě byla jedna z nejemotivnějších. U některých pasáží jsem nedokázala zadržet slzy. Dá se jen těžko pochopit čeho všeho jsou lidé schopní...

16.12.2021 5 z 5


Malé ženy (převyprávění) Malé ženy (převyprávění) Jindřiška Smetanová

Az kdyz mi kniha prisla domu, tak jsem zjistila, ze jsem si objednala prevypravene zkracene vydani. Nicmene je kniha takove mile vypraveni o zivote ctyr sester a jejich radostech i starostech. Oddechove cteni co pohladi na dusi.

29.03.2020 4 z 5


Maryša Maryša Vilém Mrštík

Kniha psana moravskym narecim coz hezky dokresluje celou povídku. Cte se dobre.

29.03.2020 4 z 5


Vrány Vrány Petra Dvořáková

Za me je kniha zklamanim. Po vsech tech recenzich a ohlasech jsem mela asi jina ocekavani. Kniha mohla mit klidne vice stran, kde by autorka sla vice do hloubky. Jinak se cte dobre, dej rychle ubíhá.

29.03.2020 3 z 5