RadkaD. RadkaD. komentáře u knih

☰ menu

Magie duchovního života Magie duchovního života Jan Menděl

Také ji právě čtu a mam potřebu napsat komentář a doporučit ji snad všem.

Autor je upřímný, vysvětluje vše jasně a zároveň to nejsou pouze strohé informace.


Kniha je překrásná, čte se lehce. Toto by měl přečíst každý, doporučuji.

02.09.2023 5 z 5


Matčina hra Matčina hra Sandie Jones

Přečetla jsem celkem rychle, kniha zajímavá a možná nereálná….ale proč ne. Hlavní hrdina mě později štval a i hrdinka se přiznám….námět a celkově i ten konec, překvapivé. V knihovně bych ji mít ale nutně nemusela.

19.11.2021 3 z 5


Coura Coura Jana Bernášková

Za mě fajn kniha - žádné náročné a těžké čtení, přitom kniha o životě, přátelství, mužích, dítěti a práci, pocitech a porozumění sobě - vtipně a s nadhledem. Bezva kniha, doporučuji.

19.11.2021 5 z 5


Kdo se postará o Annu Kdo se postará o Annu Kateřina Pantovič

Kniha není špatná, nicméně pro mě je smutná. Asi nejsem v rozpoložení, kdy bych chtěla číst těžké věci nebo téma smrti a sebevraždy. Obálka se mi nelíbila, přesvědčilo mně kladné hodnocení, proto jsem knihu koupila. Rozhodně nelituji, že jsem četla. Kniha je zajímavá.

18.11.2021 4 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Kniha se mi líbila. Oddychovka, kde nechybí napětí, řeší se vztahy a je pozitivně laděná…..výtku, co zde píší jiní - že hlavní hrdina vše vždy ustojí a zvládne - ale to přece chceme všichni zažít…a je fajn to i číst. Jeden vztah mi přišel zbytečný a trochu mi kazil dojem z celé knihy, ale byla to jen chvilka. Alešovi jsem fandila a i jsem ho v hodně věcech chápala, tak nějak to vše prožívala s ním. Závěrečné ohlédnutí zpět mne dojalo…..zajímavý příběh, doporučuji.

18.11.2021 5 z 5


Jutta Jutta Vladimír Černil

Nádherná kniha. Vtáhne do děje od začátku, lidskost, přátelství, láska, ale žádná prvoplanova červená knihovna.... prý je podle skutečně události, za mě určitě jedna z TOP knih. Čte se lehce, ale hodne se vás dotýká, za sebe - vzila jsem se de facto do vsech hlavních lidi v příběhu, jak rodičů, tak Zdeňka hlavního hrdiny, tak žen, se kterými se potkal... prekrasna kniha. Doporučuji.

25.06.2018 5 z 5