Plucky Plucky komentáře u knih

☰ menu

Mezi dvěma Kimy: Na studiích v KLDR Mezi dvěma Kimy: Na studiích v KLDR Nina Špitálníková

Mezi dvěma Kimy jsem si poslechl jako audioknihu. Výborně načtené a k většině kapitol jsem se několikrát vrátil. Velice působivé, fascinující. Nina Špitálníková odvedla velmi dobrou práci.

26.11.2022 5 z 5


Putování duše aneb metafyzická zdravověda Putování duše aneb metafyzická zdravověda Peter Richelieu

Věřit je dobré, ale vědět je víc! Opravdu velice povzbudivá kniha. Kdo má zkušenosti s astrálním cestováním ví, že tohle je ta cesta, kterou člověk celý život hledá. A on jí také zažívá dennodenně, když večer sní. Je třeba si to uvědomit. Procitnout ve snu. Ráno si zapisovat poznámky.......

18.06.2020 5 z 5


Vlna Vlna Christopher Hyde

Christopher Hyde je můj oblíbený autor a Jericho Falls je má úplně nejoblíbenější kniha, kde se do děje dostanete takřka okamžitě. Vlna se rozjíždí pomalu, ale závěr je strhující. Tím strhujícím závěrem nemyslím to, že se Kane od Chuck dozví, že spolu čekají rodinu, ale ten moment, kdy Kane konečně napodruhé stiskne to červené tlačítko.......

14.06.2020 4 z 5


Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

První třetina knihy docela nudná a už jsem se chystal, že knihu odložím v domnění, že je jenom o jedné věci. Ale pak se děj neskutečně rozjede a knihu přečetl prakticky na jeden zátah. Epilog docela cukrkandl, ale obě hlavní postavy jsem si zamiloval.

11.06.2020 5 z 5


Jericho Jericho Christopher Hyde

Přečteno několikrát. Poprvé jsem ji četl celou noc až do rána a nemohl se od ní odtrhnout. I po čtyřiceti letech působí současně. To co tenkrát možná znělo trochu jako sci-fi, je dnes realita. Např. head up displaye. Chrystopher Hyde mě baví a tohle je jeho top (lepší než Vlna).

07.06.2020 5 z 5


Muž, který maloval mandlovníky Muž, který maloval mandlovníky Johannes Mario Simmel

Knihu jsem přečetl asi za dvě hodiny. Zajímavá zápletka. Oddechové čtení.

07.06.2020 3 z 5