p.Columbová p.Columbová komentáře u knih

☰ menu

Sebevražda Sebevražda Daniel Pískovský

Děkuji Vám za fantastické čtení o dovolené. Dovolená byla pochopitelně vynikající a čtení knížky byla taková ta správná třešinka na dortu. Tak se již nyní těším na další díla tohoto fantastického autora!!!!!!!!!!

09.11.2022 5 z 5


Láska je Láska je Daniel Pískovský

Moc jsem se těšila na další knížku, takže jakmile jí manžel přinesl domů, tak jsem se do ní nadšeně začetla. Autor je čím dál lepší, jestli je to ještě vůbec možné, jsem knížkou „Láska je“ úplně nadšená. Děkuji za nádherné čtenářské zážitky!
Autor je skvělý, skvělý, skvělý!!!!! Moc těším na jeho další literární díla!

09.11.2022 5 z 5


Lepší svět Lepší svět Daniel Pískovský

Děkuji za velmi příjemné chvíle strávené nad knihou – opět je to skvělé čtení, od kterého se nelze odtrhnout. Tak jen doufám, že již autor pracuje na další knize. Už teď se na ní těším.

09.11.2022 5 z 5


Člověk nebyl, je a nebude Člověk nebyl, je a nebude Daniel Pískovský

Opět děkuji za vynikající knížku, báječně jsem si početla!!!!! Fantastické!!! Skvělé jako všechno, co autor napíše!!! Jen je těžké vybrat, která povídka se mi líbila nejvíc – ony jsou perfektní všechny a každá je trochu jiná, takže se mi fakticky moooc líbily všechny. Jsou to vše témata, která jsou mi hodně blízká.

09.11.2022 5 z 5


Alkohol? ALKOHOL! Alkohol? ALKOHOL! Daniel Pískovský

Děkuji za hodně příjemně strávené chvíle nad báječnou knížkou, ohromně se mi líbila.
Chtěla jsem původně napsat, že je autora na ministerstvu škoda, že by se bez problémů uživil psaním knížek, ale na druhé straně inspirace z práce na úřadu jsou nenahraditelné. Kdo nezná, jak to na ministerstvech funguje, ten neuvěří, že jsou to vlastně příběhy ze života.

09.11.2022 5 z 5


Z pohádky od ykdáhop Z pohádky od ykdáhop Daniel Pískovský

Nová knížka pohádek je skvělá!!!!! Ohromně jsem se bavila, takže autorovi moc děkuji za perfektní počtení.

09.11.2022 5 z 5