Nurri Nurri komentáře u knih

☰ menu

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Super nápad na příběh, ale bohužel vyšel z toho, lehký, předvídatelný příběh. Na začátku napínavé, co se bude dít, jak se postavy zachovají. Celkově mi přišlo že všechno šlo strašně lehce a rychle. Žádná zápletka nebo komplikace, jak to bývá. Jinak se dala číst, ale na 5 hvězd to opravdu není. Celkově podle hodnocení mě knížka celkem zklamala.

05.03.2023 3 z 5


Sama v černém lese Sama v černém lese Cass Green (p)

Kniha se mi líbila, hlavní hrdinka byla taková jak ji autorka chtěla a někdy mě dost překvapovala svým chováním. V knize bylo pár věcí co nedávali úplně smysl, ale nic zásadního. Četla se docela dobře a rychle. Čekala jsem víc, některé pasáže byli i strašidelné ale nakonec z toho nic nebylo. Od jedné části už bylo tak nějak na půlpředvídatelné co jak je. Jinak rozuzlení nebylo nijak závažné a napínavé. Kniha se mi líbila a četla se dobře.

07.01.2023 3 z 5


Andílek Andílek Lucinda Berry

Strhující příběh u kterého pocítíte spoustu emocí. Zajímavý příběh o duševně nemocném dítěti.

13.12.2022 5 z 5


Projekt Kronos Projekt Kronos Pavel Bareš

Dlouho jsem nečetla něco, tak poutavého a dobře vymyšleného, jako je tato kniha.Nedokážu uvěřit, že vyšla z ruky českého autora.Kniha je velmi dobře zpracovaná, když jsem ji četla byla jsem unešená. Spoustu lidí ji odsoudilo, že je příliš dlouhá, ale udělali velkou chybu. Prostě nemám slov, dokonalá kniha, která se krásně čte. Co o obsahu, nedokázal by mě napadnout takový příběh, který je přímo strhující.
Prostě pět hvězdiček...

07.07.2018 5 z 5


Naslouchač Naslouchač Petra Stehlíková

Naslouchač je kniha, která mě vyvedla z omylu, že česká sci-fi a fantasy je na pokraji vymření.Kniha má velmi poutavý děj, který je velmi dobře zpracovaný. Musím doporučit každému, kdo má rád fantasy.Kniha se velmi dobře četla a obsah vás přímo vtáhnu, takže jsem knihu měla přečtenou velmi rychle.

07.07.2018 5 z 5