noo.n.i.c.k noo.n.i.c.k komentáře u knih

☰ menu

Zelená jako smaragd Zelená jako smaragd Kerstin Gier

Konec se dal celkem očekávat, ovšem mohl být i horší, ale nechci psát spoilery. Po dočtení téhle knížky mě ale trápí jedna věc. Také bych chtěla mít za kamaráda tak roztomilého chrliče. Xemerius byl prostě úžasný.

19.09.2016 4 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Knížka se mi dostala do ruky náhodou a velmi příjemně mě překvapila = těším se, až se vrhnu na další díl. Škoda jen, že Mia nedostává více prostoru, protože pasáže s ní dokážou opravdu pobavit.

03.09.2016 5 z 5


Střípky mých lásek Střípky mých lásek Lenka Lanczová

Jak se bude děj knihy odehrávat je celkem jasné, protože kdo už má za sebou několik knih od této autorky, tak ví, jakým stylem píše. Na této knížce oceňuji hlavně to, že i když byla napsána v roce 1999, kdy anorexie nebyla tak rozšířeným tématem jako je tomu dnes, tak předběhla svou dobu, protože problémy s touto nemocí jsou bohužel stále aktuální. Takže nejen, že dívčí srdíčko zaplesá nad románem, ale uvědomí si, že jsou na světě důležitější věci, než je postava.

02.09.2016 3 z 5


Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

To je přesně ten pocit: "Chci už konečně vědět, jak to celý dopadne, ale rozhodně nechci konec!" Já chci další dobrodružství Percyho, Annabeth, Jasona, Piper, Franka, Hazel a Lea.

05.08.2015 5 z 5


Ve zdech Ve zdech Martin Drtina

Moc pěkně napsaná knížka. Oceňuji, že nebylo hned od začátku jasné, jak to všechno dopadne, což se o většině nově napsaných knih říct nedá. Dvojka Lenny + Mark neměla chybu.

24.08.2014 5 z 5


Mokrá náruč léta Mokrá náruč léta Lenka Lanczová

musím říct, že z mého pohledu jde o jednu z nejlepších knížek z tvorby Lanczové... :) najde se i mnoho vtipných scén, u kterých jsem se opravdu skvěle bavila :)

12.01.2014 5 z 5


Intr Intr Ladislav Karpianus

Opravdu pěkná knížka, i když některé povídky byly trošku slabší. Nicméně i tak se mi kniha líbila nejen kvůli tomu, že se jedná o intr na kterém jsem strávila čtyři roky, ale také protože skvěle popisuje intrácký život.

02.01.2014 5 z 5


Pár minut lásky Pár minut lásky Lenka Lanczová

Pěkná knížka. Škoda, že má otevřený konec. Ale jelikož se jedná o knížku od Lanczové, tak věřím, že i kdyby konec dopsala, tak vše dobře dopadne.

08.07.2013 3 z 5