noki2 noki2 komentáře u knih

☰ menu

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Začátek pro mě byl komplikovaný a musela jsem se hodně snažit, aby mě kniha získala. Možná i proto, že audioknihu mi četl někdo, na koho nejsem zvyklá. Posléze jsem se od knihy nemohla odtrhnout a překvapující závěr jsem doposlehla v kuse. Určitě se pustím do dalšího dílu.

29.03.2024 4 z 5


Černočerné srdce Černočerné srdce Robert Galbraith (p)

Všechny předešlé díly jsem poslouchala jako audio a byla jsem nadšená. Netrpělivě jsem čekala na další díl. Bohužel obrovské zklamání už při zjištění, že interpretace není od Pavla Rímskeho. Ale pokud si knihu přečetl a nelíbila se mu, tak se ani nedivím. Kniha je pro mě nesrozumitelná, komplikovaná a vůbec se nepodobá předešlým dílům. Z detektivní práce tam toho také moc není. Tuto knihu zřejmě brzy odložím nedočtenou.

22.03.2024 1 z 5


Pavouk Pavouk Lars Kepler

Tak zatím poslední díl byl napínavý až do konce. Docela hororový děj. Někdy jsem před spaním dokonce audoknihu vypnula, abych neměla děsivé sny.. Ale za mě spokojenost.

20.03.2024 5 z 5


Matka v trapu Matka v trapu Uljana Donátová

Příběh ze života, to ano. Četla jsem kritiku na film, podle této knihy. Film průměrný, ale kniha má ode mě úplně stejné hodnocení. Čekala jsem mnohem víc.

24.02.2024 2 z 5


O čem se nemluví O čem se nemluví Kelly Rimmer

Tak tohle byla krásná kniha, přečetla jsem ji za dva dny a konec se utápěl v slzách. Příběh byl opravdu dojemný a konec nečekaný.

20.02.2024 5 z 5


Poslední noc Poslední noc Riley Sager (p)

Po přečtení Poslední obětí jsem sáhla po další knize s očekáváním.. Bohužel tato kniha mě na stránce 115 přestala bavit. Orientace mezi skutečností a halucinacemi už mi dělala problém. Po hodně dlouhé době jsem odložila knihu nedočtenou.

12.02.2024 1 z 5


Poslední oběť Poslední oběť Riley Sager (p)

Tato kniha navzdory hodnocení mě zaujala od úplného začátku. Několikrát mě děj překvapil a nenechal mě v klidu až do posledních stránek.

12.02.2024 5 z 5