Niky25 Niky25 komentáře u knih

☰ menu

Nebát se a mluvit - Jak vystupovat před lidmi bez trémy a obav Nebát se a mluvit - Jak vystupovat před lidmi bez trémy a obav Jan Přeučil

Moc příjemné a oddechové čtení. Dialogy mezi panem Přeučilem a panem Voříškem mě moc bavily a zároveň jsem z nich cítila, jakou úctu k sobě pánové vzájemně chovají. Navíc je v knize i mnoho užitečných rad a skvělých cvičení, abychom se nebáli a mluvili.

19.09.2023 5 z 5


Neviditelná hranice Neviditelná hranice Kilian Jornet

Kniha se mi četla velmi dobře, a musím uznat že obrat Kiliana od jeho prvního Běhej, nebo zemři, je opravdu velký... . V knize přemítá o životě a příjde mně, že hledá sám sebe a snaží se pochopit kdo je. Navíc autor druhý typ příběhu píše jisté ženě, na kterou v knize vzpomíná a příběh píše jakoby pro ní.
Za mě určitě úžasná kniha, kterou jsem určitě nečetla naposled.

13.02.2016 5 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Kniha od které se prostě nedá odtrnout, neustále Vás nutí číst dál a dál... Velmi napínavý děj. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Doporučuji.

18.11.2014


Život bez hranic Život bez hranic Chrissie Wellington

Zajímavě podaný příběh jedné ženy, který s vrcholovým sportem začíná až kolem 30let. Autorka popisuje svou cestu na vrchol, která není vůbec snadná. Dále popisuje svou účast na závodu Iron Man v Kone, a další triatlonistické závody. Velmi inspirující kniha s tím, že když si člověk jde za svým cílem, dokáže cokoliv.

18.11.2014 5 z 5


Zpověď Zpověď Arnošt Lustig

Kniha mě velmi zaujala, jak už příběhem, tak i stylem vyprávění. Sice se mi zdá, že autor různě přeskakuje ve vyprávění, ale dá se na to zvyknout.
Tuhle knihu by si měl přečíst každý z nás, aby si vážil dnešní doby.

18.11.2014 5 z 5


Běhej, nebo zemři Běhej, nebo zemři Kilian Jornet

Autor popisuje svůj ,,normální život" a především své pocity, které prožívá při běhu.
Popisuje své tréninky i závody, jak přípravu, tak i své taktiky. Nad některými kapitolami zůstává až rozum stát, protože je neskutečné až na jakou hranici je schopen hnát své tělo.
Kniha je velmi motivující a určitě jsem si ji nepřečetla naposled...

18.11.2014 5 z 5