NikkyGranger NikkyGranger komentáře u knih

☰ menu

Škola dobra a zla Škola dobra a zla Soman Chainani

Tato kniha je neskutečně originální (koho z vás by napadlo vymyslet takový příběh?), zábavná a poutavá.
Když upustím od toho, že postavy jsou na 12 let, až příliš vyspělé. Postavy jsou jinak úžasné, některé vás dokonce o její karmě nutí přemýšlet po celou dobu (viz. Sofie). Hlavní pointou knihy je podle přátelství, láska a to, že jsem si všichni rovni.
Sice měla pro mě maličko pomalý rozjezd, ale zamilovala jsem se do ní a už napjatě čekám, až se mi dostane do ruky druhý díl :D

13.11.2017 5 z 5


Fantastická zvířata a kde je najít Fantastická zvířata a kde je najít Mlok Scamander (p)

Na téhle knížce mě nejvíce bavily komentáře Harryho a Rona XD Jinak tato kniha, stejně jako Bajky, mě donutila přemýšlet o tom, jestli opravdu není HP universum skutečné.

13.11.2017 5 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Bajky Barda Beedleho je kniha, kterou mám už přečtenou tolikrát, že bych vám je mohla z hlavy odvyprávět.
Vždy mě fascinovala, jak má J. K. Rowlingová Kouzelnický svět vymyšlený, že se mi ani nechce věřit, že neexistuje. Jediné, co mě mrzí, že je ta kniha tak tenká XD

13.11.2017 4 z 5


Heidi, děvčátko z hor Heidi, děvčátko z hor Johanna Spyri

Úžasně napsaná kniha, která ve vás svoji myšlenku zanechá na celý život. Moje nejmilejší ,,dětská" kniha. Vždycky, když to čtu, tak se tak vžiji do příběhu, že se mi nechce ven.

13.11.2017


Sabriel Sabriel Garth Nix

Sice mi to přečíst trvalo déle, ale nakonec jsem tomu přišla na chuť. Jsou části, které mi trvali přečíst déle, některé jsem hltala. Je to překrásný příběh sice trochu hororovější, ale krásný.
Druhý díl již mám koupený a chystám se ho číst:-)

19.08.2016 4 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Jako nakonec jsem se dokopala to dočíst, ale byla to fuška. Pořad takový ty řečičky okolo prince, jak je dokonalý atd. To už ani není pořádný fantasy, to je jako Stmívání jak řekla st.me.
A to FANTASY zbožňuju, je to můj nejoblíbenější žánr:-D

19.08.2016