niki4302 niki4302 komentáře u knih

☰ menu

Temná hmota Temná hmota Blake Crouch

Kniha mě skoro vůbec nebavila. Až ke konci, kdy se příběh rozjel. Děj docela dával logiku, takže zase taková slátanina to nebyla.

22.10.2019 1 z 5


Solitaire Solitaire Alice Oseman

Knihu jsem koupila ve slevě za pár kaček. Příběh velmi zvláštní. Hlavní pesimistka, která to v rodině a ve škole nemá jednoduché. Nepřijde mi úplně jako nějaký vyvrhel, má kamarády a kamarádky. Ve škole se rozjede tajemná hra, která se točí kolem ní, ale přesto o tom hl. postava nemá ponětí.
Přijde mi to jako naprostá blbost, četlo se to dobře. Ale byla jsem ráda, když jsem konečně dočetla poslední větu a mohla knihu odložit. Hvězdu dávám za snahu autorce něco napsat.

22.10.2019 1 z 5


Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Nádherně zpracovaný příběh. Čte se to velmi lehce. Sníh, les, Zvíře, lovkyně a láska.
Sice konec je dopředu znám, ale to knížce neubírá na kráse.

22.10.2019 5 z 5


Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Kniha je čtivá. Docela předvídatelná. Čekala jsem trošku více. Ale je to taková pohodová knížka. Vztah hlavní postavy k Paulovi se pěkně vyvíjel. Nejvíce se mi líbila část v Rusku, nebyla bych proti kdyby ji autorka trošku víc rozvinula. Střídání dimenzí se mi líbilo, je to něco nového.

22.10.2019 4 z 5


Smrtka Smrtka Neal Shusterman

Jde poznat, že autor je muž. Vztah mezi hlavními postavami se rozvinul prakticky jen tak. Ale to knížce na ničem neubírá. Ze začátku se moc akce neděje, poté je děj svižnější a člověk se do toho víc začte a nechá se vtáhnout. Motiv této knihy se mi moc líbí, je to něco nového a nutí člověka se zamyslet a porovnávat s dnešní dobou.

22.10.2019 5 z 5