NIK NIK komentáře u knih

☰ menu

Nenasytná Nenasytná Meg Cabot

Doporučuji všem holkám ke čtení, oddechovka, která se velmi dobře čte a doporučuji pro všechny romantičky.

11.01.2014 3 z 5


Zrazená Zrazená Kristin Cast

Přečetla jsem snad celou ságu Škola noci (dostala jsem darem některé díly) vřele doporučuji všem teenagerům - holkám, je to tak trochu červená knihovna současnosti - upíří ságy. Revolta proti rodičům, model jedinečnosti babičky, hledání kamarádů a lásek, skutečných přátel a spoustu trapasů a k tomu ještě napětí z nadpřirozených situací plných intrik.

11.01.2014 3 z 5


Současní módní návrháři Současní módní návrháři Terry Jones

Kniha je velmi přehledná a dokonalá pro současný pohled na svět módy jako takový. Velmi vhodné pro začínající návrháře, aby jejich informace nezůstaly jen v České republice. Malé encyklopedické dílko.

11.01.2014 3 z 5


Kobold Kobold Radka Denemarková

Kniha volně navazuje na knihy "A já pořád, kdo to tluče" a "Peníze od Hitlera. Rafinovanost současné společnosti se rovná rafinovanosti každé společnosti předchozí neboli jinak Nic nového pod sluncem a já jsem přece jen trochu romantik a idealista a své jsem si už zakusila a nepotřebuji další ještě číst. Doporučuji, ale už ji nechci.

11.01.2014 4 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Velmi fajn kniha na zapomenutí každodenních strastí, vřele doporučuji koupit či půjčit oba dva díly a jedním tahem tuto oddychovku přečíst. Rozhodně budete své okolí rušit svým nezastavitelným smíchem. Konec konců první díl dostal ocenění nejlepší humoristická kniha roku myslím že 2012. Jinak reálie rozhodně po 50 letech nikomu nic neřeknou. Ale díky.

11.01.2014 4 z 5