Nicolettee Nicolettee komentáře u knih

☰ menu

Ztracené světlo Ztracené světlo Jill Santopolo

Jasná ukázka toho, jak to vypadá, když si někdo neváží toho, co má. Lucy mi nesedla ani trochu, přesně pro ni se hodí ono typické "pálí ho dobré bydlo", i když má život jako v bavlnce, všechno se jí daří, měla by být šťastná a spokojená, pořád se hrabe v tom "coby kdyby". Upnula se na chlapa, pro kterého byla splněná kariéra daleko více nežli láska (jo i tak to někdy v životě chodí, láska nemusí vždy hory přenášet) a ona nedokázala udělat za jejich vztahem tlustou čáru. Inu možná dobře ji tak, celý život pak stráví tím, že se nimrá v tom co bylo, takže žije spíše v minulosti. Jediné co se mi na knize líbilo, byl ten závěr, který jsem nečekala, ale jinak si ode mě knížka víc jak dvě hvězdičky opravdu nezaslouží.

31.12.2018 1 z 5


Nechápej mě špatně Nechápej mě špatně Marianne Kavanagh

Tohle bohužel nebyl můj šálek kávy. Ze začátku mi kniha přišla strašně zmatená, nedokázala jsem se orientovat a knihu tak měla několik dní odloženou, než jsem se odhodlala k ní vrátit :( Postavy mi nijak zvlášť k srdci nepřirostly, ba naopak hlavní hrdinka mi už kolikrát pěkně lezla na nervy. Nakonec jsem knihu dočetla, ale znovu už bych se do ní určitě nepustila.

31.12.2018 2 z 5


Láska bez pravidel Láska bez pravidel M. J. Summers (p)

Velmi příjemné oddechové čtení, které nenudí a neustále vás nutí otáčet stránku za stránkou. Příběh má zajímavý spád, nestane se, že byste polovinu knihy stáli na jednom místě. Obě hlavní postavy jsou sympatické, dokážete se vžít do pocitů obou z nich a napjatě sledujete vývoj situace. Líbí se mi, že není od začátku úplně jasné, jak kniha dopadne a za to má ode mě autorka jasný palec nahoru. Těším se na další knihy ze série, ke kterým se snad co nevidět dostanu :)

31.12.2018 5 z 5


Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Kniha mě zaujala už od samého začátku, autorka ve mně vzbudila zájem co nejdříve odhalit, co tak strašného se "ten den" stalo, takže jsem se od čtení nedokázala odtrhnout a doslova hltala jednu stránku za druhou :) Byla to má první kniha od autorky, ale rozhodně nebude poslední - líbí se mi jak styl psaní, tak i prolínání času a autorčina schopnost podat čtenáři děj z několika úhlů pohledu :) Rozhodně doporučuji!

27.12.2018 5 z 5


Hrej tajně Hrej tajně Emma Hart

Oproti prvnímu dílu je to trochu odreagovačka :) Ale i tak mě příběh bavil a kniha se četla skoro sama. Místy mě z vyprávění o malém týraném chlapci běhal mráz po zádech (přisuzuji to mateřským instinktům :D) ale jinak příběh moc fajn. Za sebe mohu jednoznačně doporučit :)

16.07.2017 5 z 5


Hrej hráčem Hrej hráčem Emma Hart

Kniha mě nadchla. Sice je pravda, že už od začátku tušíte, jak to celé dopadne, ale já se ani přesto nedokázala od příběhu odtrhnout. Za mě rozhodně palec nahoru! :)

16.07.2017 5 z 5