Nanny Nanny komentáře u knih

☰ menu

S tebou už nikdy S tebou už nikdy Alexandra Potter

K další knize od Alexandry Potterové jsem moc nehrnula, její první kniha Není přání, jako přání mě nadchla a stejně jako sliboval její zadní obal, jsem se bavila podobně jako při sledování Deníku Bridget Jones. Její další dvě knihy pro mě byly spíše zklamáním, ale s knihou S tebou už nikdy, se vrátila zpět k mým oblíbeným autorkám.
Od knihy S tebou už nikdy, nečekejte červenou knihu ale román, který si s chutí přečtete, když se chcete uvolnit a odpočinout si od všedního dne. Nedivte se, když vám při čtení koutky úst budou neovladatelně cukat u každé druhé stránky. Knihu jsem přečetla za dva dny, je velmi čtivá a lehce vás vtáhne do svého děje. Hlavní hrdinka Lucy vám bude bližší, než si na první dojem myslíte. Tuhle knihu si přečtete a za nějakou dobu zjistíte, že si ji budete chtít přečíst znovu.

15.09.2013


Tajemné vytí Tajemné vytí Maryrose Wood

Kniha je nádherně ilustrovaná a obrázky dobře vystihují popisovanou situaci. Zároveň si všimnete, že kniha je opravdu pro děti, protože v některých pasážích Penelope vysvětluje dětem pojmy jako například ironie. Ale rozhodně stojí za to si ji přečíst, i když už nejste děti. Je to první díl ze série a já už se moc těším na další a rozhodně si jej nenechám ujít.

15.09.2013 4 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Přečetla jsem ji za půl dne..nemohla jsem se odtrhnout a posledních 15 stránek jsem probrečela a to nejsem brečící typ....doporučuji, je to skvělé čtení..

14.06.2013


Skála Skála Peter May

No tedy nevím co na to říct, v celé knize se odehrály všeho všudy 2 vraždy a že by ponurá a tajemná atmosféra sem taky příliš nezdála...V půlce knížky už mi bylo jasné o co jde a připadala jsem si jako v knize Bylo nás pět....Pokud by byla kniha prezentovaná jako román s mírně detektivní zápletkou, tak bych si řekla že to bylo příjemné čtení ale jako : " Thriller temný a děsivý jako bouřlivé skotské moře za zimní noci.. " bych ji rozhodně netitulovala...Takže pro ty co se chystají číst doporučuji, neočekávat thriller...Ale můžete mít i jiný názor...

25.04.2013 1 z 5


Jana Jana April Lindner

Mě se to strašně líbilo...Bylo to takové uvolňující čtení...Kniha se dá číst i několikrát...Pro ty co mají stejný názor mám dobrou zprávu. Další autorčina kniha Cathrine (Kateřina) by měla vyjít v prosinci :-)...Takže se přece jen dočkáme.

11.04.2013 5 z 5


Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Musím se omluvit všem, kterým se tahle kniha líbila ale byla příšerná. Bylo to něco jako opravdu hloupá telenovela. Bylo tam prostě všechno od nelegálních zápasů,přes neustále rozchody až po Las Vegas. No a ten konec, to bylo opravdu něco. Řekla bych něco co se dá očekávat, pěkný obal, obsah vás zaujme a kniha je pak naprosto příšerná.

06.04.2013 2 z 5