monica322 monica322 komentáře u knih

☰ menu

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha byla skvěle a jednoduše napsaná, nic se netáhlo a pořád jsem chtěla vědět víc. Výborně vyprávěný smutný a historicky založený příběh. Řekla bych, že autorka dokáže v této knize nenásilnou a velice zajímavou formou předat informace jak o naší historii, tak i o lásce, zklamání a utrpení v životě.
Doteď ještě se Zlodějkou knih možná nejlepší, co jsem četla.

05.04.2021 5 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Souhlasím, že je to hodně oddechové čtení.

26.02.2021


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Kniha měla skvělý konec, jinak se příběh podle mě trochu vlekl. Jinak se mi ale líbila a určitě doporučuji zkusit přečíst.

26.02.2021


Láska a jiná vykolejení Láska a jiná vykolejení Leah Konen

Tato kniha nebyla špatná, ale ani ne dobrá. Těšila jsem se na relaxační počtení, což mé očekávání splnilo, ale moc se to táhlo a nebralo to konce. Trochu jsem se ke čtení nutila. Nečekala bych tam takové akce a pak už mě to ani nebavilo.

09.02.2019 odpad!


Všemi dary obdarovaná Všemi dary obdarovaná M.R. Carey (p)

Tuto knihu jsem dostala od své paní učitelky na češtinu k mému odchodu na jinou školu a opravdu mě tím moc potěšila. Dobře ví, že ráda čtu a proto mi tuto knihu věnovala. Co k ní říct .... SKVĚLÁ, OHROMUJÍCÍ. Nikdy jsem nic takového nečetla. Jsem zvyklá na zamilované romány a knihy pro mládež, ale v životě jsem neokusila thriller, horor nebo postapokalyptický román. V této knize bych vyzdvihla skoro všechno. Děj mi přišel vcelku napínavý, strašidelný a někdy i vtipný. Líbily se mi skvěle propracované postavy a to napětí, které z toho jen sršelo. Krve tam nebylo málo, ale vlastně mi to ani nevadilo. Rozhodně doporučuji !

09.02.2019 5 z 5