MirkaSkoci MirkaSkoci komentáře u knih

☰ menu

Ďábel se skrývá v lásce Ďábel se skrývá v lásce Katrin Ayad

Nemám co vytknout. Tech dialogů tam je hrozně moc, některé jsem pak i musela přeskočit, aby mi to neudělalo díru do hlavy, ale ono to vlastně zkrátit nejde, protože pak by se vytratila ta autentičnost života ve vztahu s narcistou, do toho všeho ještě drogově závislým... Jsem zvědavá na další knihu autorky, talent má.

10.02.2024 5 z 5


Gaslighter Gaslighter Markéta Harasimová

Řekla bych, že je to autorčina nejlepší kniha. Těžké čtivo o domácím násilí jsem si musela dávkovat, ale stálo to za to.

30.12.2023 5 z 5


Příběh slunečnice Příběh slunečnice Miriam Blahová

Kniha měla vše, co při čtení potřebuju. Skvělá věc!

30.12.2023 5 z 5


Srdcem mojí babičky Srdcem mojí babičky Barbora Linke

Zase moc pěkné čtení z válečného Československa. Tentokrát se autorka věnuje dvojčeti Ester, která mi díky prvnímu dílu nesedla jako člověk, a proto jsem jí tolik nefandila. Alespoň ne tak, jako Soničce, ale vzhledem k tomu, že se pohybujete v rodině a situaci, kterou už znáte, vás příběh znovu vtáhne. Dokonce dojde na nenápadné dovysvětlení některých otázek z prvního dílu. Přečteno za dva dny!

09.07.2023 5 z 5


Jménem mojí sestry Jménem mojí sestry Barbora Linke

Nevěřila jsem, že se jedná o prvotinu. Pěkně napsáno, přečetla jsem na jeden zátah. Nejsem fanoušek válečných příběhů, ale tento se mi moc líbil. Většinu knih posílám dál, ale tuto si nechám. Pořídila jsem si i druhý díl, kde se autorka věnuje dvojčeti Ester.

09.07.2023 5 z 5


Na rozkaz krále Na rozkaz krále Ljuba Štíplová

Toto je mé dětství! Úžasná propracovaná věc. Milovala jsem ji :)

25.08.2020 5 z 5


Dogman Dogman Dav Pilkey

Dogman je skvělá kniha. Vtipná, mile ilustrovaná a nadčasová. Pokud moje dítě odložilo hry na telefonu a hltalo stránku za stránkou, je tato kniha opravdu TOP! I dospělé bude bavit.

12.07.2019 5 z 5