Minah Minah komentáře u knih

☰ menu

Šelma Šelma Andrew Mayne

A mě se to líbilo. Bylo to "hollywoodské", "cliché" a neschopnost policie až do nebe volající a přesto mi je tato kniha něčím sympatická.

22.01.2019 4 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Obrovské zklamání. Průměrná kniha s předvídatelným dějem a ještě průměrnějším zakončením.

01.10.2018 2 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

První kniha, kterou si dovolím hodnotit rovnou jako "odpad". Snad za to může moje věrnost a láska k originální sérii, ale tohle prostě nebylo ono. Charaktery měly pramálo společného s původními postavami. Harry jako natvrdlý trouba, který se nedokáže postarat o svého vlastního syna, Draco Malfoy jako ufňukaný bambula, a k tomu dvě neuvěřitelně otravné hlavní postavy v podání mladého Albuse a Scorpiuse. Jako zarytý fanoušek Harryho Pottera, budu předstírat, že tato kniha neexistuje.

01.10.2018 odpad!


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Po pro mě absolutně nestravitelných "Manželé od vedle", jsem se rozhodla, že přeci jenom dám šanci této knize. Bohužel doby, kdy nálepka "bestseller" označovala originální počiny jsou dávno pryč a slovo "bestseller" tu opravdu musíme překládat doslovně a to tak, že kniha se skutečně pouze dobře prodává a s kvalitou to nemá nic společného. Tenhle rip-off Zmizelé mi hrál na nervy od začátku až do konce, a teď to nemyslím v dobrém slova smyslu. Jedna hvězda za to, že jsem jí přelouskala za jedno odpoledne a tudíž to trauma netrvalo moc dlouho.

01.10.2018 1 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha, která je opět pro mě velice nepochopitelně označená nálepkou "bestseller". Autorka se nám snaží naservírovat rádoby thriller s rádoby šokujícím vyvrcholením, které nemá ani hlavu, ani patu. Jedna hvězda za to, že si dala práci knihu napsat a druhá za to, že je venku krásně a tudíž jsem ve výtečné náladě.

01.10.2018 2 z 5