Mikekeller Mikekeller komentáře u knih

☰ menu

Sladká vůně smrti Sladká vůně smrti Guillermo Arriaga

Osobně nijak zázračné, ale zajímavý pohled na šíření fámy a pomluv. Hodně cením ilustrace !

11.03.2017 3 z 5


Nejskrytější tajemství Nejskrytější tajemství Lynn Sholes

Kniha se cetla krasne. Za tri dny jsem docetl posledni vetu. Konec byl i na me uz trosku moc prehnany, ale jako celek super :)

05.02.2017 4 z 5


Proroctví ráje Proroctví ráje Graham Brown

Podle hodnoceni jsem necekal neco extra. Musim uznat, ze jsem ji cetl s velkym "napetim". Rozhodne prectu dalsi autorova dila :)

03.02.2017 4 z 5


Jízda na tygrovi Jízda na tygrovi Ole Nydahl

Velmi dobre pokracovani ke knize Moje cesta k lamum. Clovek jen zasne nad posun buddhismu diamantove cesty po svete. Jedinou vytka byla neustala popisovani prijel sme tam, potkali tamty a odjeli jinam. Clovek se v tom ztraci a stejne si to nejde zapamatovat. Ale co se tyce myslenek, cinu a celkovy vysledek prace je za plny pocet bodu :)

23.01.2017 4 z 5


Otevřené srdce, otevřená mysl: Probuzení moci bytostné lásky Otevřené srdce, otevřená mysl: Probuzení moci bytostné lásky Cchokňi Rinpočhe

Inspirativni! Krasne vypraveni mnicha, ktery nebyl v klastere stastny a rozhodl se zkoumat mysl bez klasterni moralky a celibatstvi :)

06.01.2017 5 z 5


Kniha Mormonova Kniha Mormonova neznámý - neuveden

Neskutecne! Ani sem ty blaboly nedocetl. Mozna kdybych neznal par mormonu tak bych to docetl, ale kdyz sem poznal co je to za blaznivou sektu..... kazdy si najde co mu vyhovuje, ale tuto knihu nedavam

06.01.2017 odpad!


Nikdo to tu nepřežije Nikdo to tu nepřežije Jerry Hopkins

Krasne ctive o me srdcove zalezitosti The Doors. Nemuzu dat ale plne hodnoceni, protoze si nekolik veci autori pribarvili ci vymysleli.

06.01.2017 4 z 5


Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Vse jsem napsal do komentaru u prvniho dilu. Ale musim dodat, ze druhy dil byl jeste vetsi jizda. Skoda ze nemuzu dat jeste vic hvezd nez u prvniho dilu :)

06.01.2017 5 z 5


Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

Nechapu jak takovy klenot muze mit tak kycovitou obalku. To je jedine minus! Dokonce si troufnu tvrdit, ze to byla jedna z top knih, kterou jsem cetl. Uz je to docela dlouho, co sem ji cetl, ale porad mam v hlave kazdy detail. Muzu dat jedine maximalni hodnoceni :)

06.01.2017 5 z 5


Desátá síň Desátá síň Glenn Cooper

Kniha je velmi ctiva a precetl jsem ji za chvilku. Velke plus byly tri dejove linie. Natahovani pointy se mi naopak libilo ale.... ted se dostavam k problemu. Cele to natahovani, fascinujicim popisovani maleb v jeskyni, poutavem pribehu z praveku a z krizovych valek jsem cekal proste lepsi zaver. Po precteni sem si rek " a to je vsechno? " Knihu rozhodne hodnotim kladne ale chybi tomu neco, co by me prinutilo se k nizce vratit :)

06.01.2017 3 z 5