metalmaus metalmaus komentáře u knih

☰ menu

Přežít Přežít Zbyněk Kučera Holub (p)

Druhého JFK, kterého napsala žena (Naganty a vlčí máky) jsem vůbec nedočetl a doufal jsem, že už se mi to nestane. Až do této knihy to nebyl problém, nicméně zde jsem musel hodně zabojovat.

20.12.2016 1 z 5


Mariňáci Mariňáci Robert Fabian

Namlsán recenzemi jsem si pořídil audioknihu do auta a nedoposlouchal. A ani bych to nepřičítal monotónnímu přednesu, protože celá kniha mi přišla dost monotonní.

12.05.2016 1 z 5


Naganty a vlčí máky Naganty a vlčí máky Františka Vrbenská

Po 17. knížkách, tohle bude nejspíš první kterou nedočtu a přeskočím na další. Nicméně si ji koupím, abych měl sérii komplet.

29.09.2015 3 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Po vtipném čtení s názvem "Da Vinciho kód" (opravdu jsem se při čtení smál) bych si další knihu Dana Browna určitě nekoupil, ale na nejmenovaném eshopu Inferno dávali zadarmo ve formátu audioknihy. Dlouho u mne ležela ladem až jsem opravdu neměl do auta nic jiného a musím říct, že tentokrát jsem se už ani nesmál. Kniha nemá spád, je plná úděsně křečovitých fabulací a neméně nudných geografických či historických popisných pasáží. Zápletka fádní a překvapení na konci se opět nekonalo. Jedinou záhadou mi přijde jen tak velká oblíbenost Brownových knih (o této záhadě by někdo mohl napsat mysteriózní román:) Každopádně předčítání Miroslava Táborskýho bylo na jedničku.

18.09.2015 odpad!


Kalibr .45 Kalibr .45 Petr Schink

Od tohoto 8. JFK změnili obálku i u 1. vydání 2006?

23.02.2015 4 z 5


Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Nedělám to často a tuhle knihu jsem si koupil ještě před přečtením a to bylo její štěstí, protože se obávám, že jinak bych si ji nekoupil. Dost těžkopádné a chvílema skoro až nudné, což mně mrzí, protože jinak mam věci od tohoto autora rád.
...
V půlce se hrdinové stále snaží někam probojovat a probojovat a probojovat...až jsem do vzdal a možná někdy dočtu.

04.02.2015


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Kdyby v polovině nedošlo k onomu přehoupnutí, tak bych to snad ani nedočetl. A ten konec mi příjde, jakoby si s ním autorka nevěděla rady.

25.11.2014