masul masul komentáře u knih

☰ menu

Hlubina Hlubina Jozef Karika

Mno, začátek skvělý. Trochu jsem měla pocit že čtu severskou kriminálku. Drsné, ale na takové hraně únosnosti, že vám z toho není zle. Což se teda nedá tvrdit o konci knihy. Reálně jsem předposlední kapitolu nedočetla a skočila až na závěr. Zdálo se mi, že spisovatel tak nějak uhnul do všech možných a nemožných alternativních vesmírů. Zmatek, chaos a na konci si říkáte: Co? A není to to dobré wow "co". Je to spíš zmatené, chaotické "co" kterému absolutně nerozumíte, chvilkama je vám z toho zle a vlastně netušíte, kde se tak zajímavá kniha zkazila.

03.03.2024 2 z 5


Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Ano prosím! Skvělá detektivka. Děj postupně graduje a nabírá na obrátkách. Milostná zápletka je příjemné nadlehčení v temné zimní atmosféře. Nemohu se dočkat, až se vrhnu na druhý díl!

06.02.2024 5 z 5


Exodus Exodus Kate Stewart

Mno o nic moc lepší než jednička to teda není. Absolutně nezdravý přístup a pohled na sexuální život (ne v této knize neznamená ne, ale vlastně ano, ačkoliv říkám ne). No, rozhodně nedoporučuju. Ztráta času a mozkových buněk.

06.02.2024 1 z 5


Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek Sally M. Winston

Jako psycholog knihu moc chválím, skvěle popisuje jednotlivé diagnózy a práci s nimi. Nelze nic vytknout!

06.02.2024 5 z 5


Rozlučka na ostrově Rozlučka na ostrově Lucy Clarke

Kniha mě velmi bavila, překvapivá zápletka a odhalení. Doporučuju! Moc se mi líbilo, jak byly popisovány životy jednotlivých lidí.

06.02.2024 4 z 5


Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Na začátku jsem byla nadšená, že vyšlo něco detektivního s horor tematikou i u nás a v našem prostředí. Začátek se rozvíjel celkem dobře ale najednou jsem měla pocit, že se děj strašně zasekl. Skoro se neposouval, spousta zbytečných postav, ve kterém se člověk ztratil. Přiznám se, v půlce jsem přeskočila na konec. Knihu jsem nedočetla.

06.02.2024 1 z 5


Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Hlavní hrdinka je extrémně iritující postava. Naivní, bez názoru, nechá sebou manipulovat. Už jen kvůli této dívčině to bylo celkem utrpení. Kdyby do podobného prostředí zasadili někoho, kdo by měl o 10 bodů IQ navíc, vlastní názor, mohla z toho být celkem zajímavá kniha.

25.01.2024 2 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Oddechovka, kterou zkrátka nemusíte brát moc vážně. Zasmějete se, pobavíte ale hluboký zážitek nezanechá.

25.01.2024 4 z 5