maru8293 maru8293 komentáře u knih

☰ menu

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Moje první knížka od autorky a od té doby se stala jednou z mých oblíbených. Myslela jsem si, že jsem vše pochopila, ale na konci jsem byla vyvedená z míry. Skvělá kniha!

24.01.2019 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Silný příběh. :)

24.01.2019 5 z 5


Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii Ladislav Zibura

Smála jsem od začátku do konce a hrozně mě mrzelo, že kniha skončila. Skvěle sepsaný a hned bych se na Kavkaz vydala taky!

19.01.2019 5 z 5


Všichni žijem' v blázinci Všichni žijem' v blázinci Radkin Honzák

Knihu jsem dostala k Vánocům, byl to takový hodně rychlý výběr. Nic jsem nečekala, chtěla jsem si jen přečíst myšlenky lékaře, který je všude tak velkolepě citován. A jsem nadšená. Pan Honzák je neskutečná osobnost a neuvěřitelná studnice vědomostí. Knihu si přečtu ještě párkrát, je tam hodně informací, a na poprvé mi jich jiště hodně uniklo .. Každopádně doporučuji všem, kdo si myslí že svět ve kterém žijeme je normální.

03.01.2019


Raději zešílet v divočině. Setkání s šumavskými samotáři Raději zešílet v divočině. Setkání s šumavskými samotáři Aleš Palán

Pro člověka, co žije v uspěchaném hlavním městě, je tahle sbírka rozhovorů doslova balzám na duši. Můžete se nechat unést kouzlem Šumavy očima lidí, kteří se rozhodli, že život v přírodě je lepší než ten v městě, kde všichni spěchají za .. za čím?
Krásné příběhy s magickým nádechem, často jsem měla chuť se sebrat a odjet na tu Šumavu taky. Aspoň na pár dní. Poznat ten rozdíl. Skvělá kniha.

03.10.2018