MartinBatista MartinBatista komentáře u knih

☰ menu

Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Četl jsem různé detektivky, ale musím říct, že žádná mě nazaujala a nevtáhla do děje víc než Pes baskervillský. Rozhodně doporučuji! Opravdu skvělé čtení!

24.10.2017 5 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Rozhodně nejlepší kniha, kterou Green napsal. Příběh mě pohltil od samého začátku, vtipem se zde rozhodně nešetřilo. Co se týče hlavního zvratu, tak mě to vůbec nepřekvapilo, jelikož jsem si na ,,Greenovky" zvykl. Doporučuji rozhodně každému!

11.03.2016 5 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Skvělé rozšíření obzorů fanouškům Harryho Pottera.. Zaujali mě texty od Albuse Brumbála, kde ke každé bajce dodal pár věcí. Určitě doporučuji nejen fanouškům Harryho Pottera !!

09.06.2015 5 z 5


Krev polobohů Krev polobohů Rick Riordan

Zatím jsem v polovině knihy a jsem nadšený :) Kniha se čte jedním dechem. Autor neplýtval zápletkami a zatím jsem se v jeho čtení nenudil. Jsem rád že přidali kapitoly Nika a Reyny. Nika jsem si hrozně oblíbil je mi sympatická postava, ale chybí mi Percy s Annabeth. Oni byli takový ten základ a najednou mi tam jaksi chybí :( Ale to není nic oproti mému nadšení jsem zvědav jak dopadne ten konec :)

08.05.2015 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Skvělá kniha !! Nikdy toho nebudu litovat že jsem si ji koupil! Čtení je svižné má spád a děj :) I když jem viděl první film kniha je vždy lepší a musím uznat že jsem si naši spisovatelku velice zamiloval :) Harry je tady ještě takový ten klučina a tyto díly mi přijdou hrozně zábavné a můžou se číst pořád dokola a neomrzí. Rozhodně doporučuji !!

01.05.2015 5 z 5