MarQi25 MarQi25 komentáře u knih

☰ menu

Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Trochu jsem se knihy bála. Ne vždy jsou knihy o vedlejších postavách povedené. Tato kniha je světlou výjimkou. Autorka mile překvapila povedenými erotickými scénami, které v jiných knihách cudně maskovala, nebo úplně vynechala. Jako milovnice fantasy a erotických románů mohu knihu vřele doporučit.

21.02.2023 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

První jsem přečetla od autorky sérii Skleněný trůn - a to jedním dechem. Nedočkavě jsem se proto vrhla na tuto knihu, aby jsem si dala další dávku jejího díla. Šla jsem do čtení s až moc velkým očekáváním a bohužel mne kniha zklamala v porovnání s předchozí sérií.
Děj je o dost slabší a přistihla jsem se, že si přeji smrt hlavní hrdinky, která je chvílemi (po většinu času) nesnesitelná a její "láska" taktéž. Nevzdala jsem se ovšem tak snadno a alespoň si vychutnávala nový fantasy svět a vyčkávala, co se stane v dalším díle.
Trpělivost se vyplatila! Druhým dílem se vše hezky rozjelo a knihy se staly "neodložitelnými". Vydržte, stojí to za to. :)

20.12.2022 2 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Přečetla jsem spíše ze zvědavosti, protože mne zaujal název knihy a podobný žánr zařazuji jako "odpočinkovou" literaturu. Bohužel to bylo opravdu velké zklamání, kdy už od prvních stran bylo jasné, jak vše bude probíhat a jak to celé dopadne. Ke vší smůle kniha obsahuje skutečně málo erotických scén, které čtenář od knihy očekává. Za mne nedoporučuji.

11.09.2021 1 z 5