Maqua Maqua komentáře u knih

☰ menu

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Knihu jsem precetla raz dva,cetla se uplne sama. Vahala jsem,zda ji cist,protoze obal i nazev priserny. Ale dej zajimavy a ten zaver? Jako to jsem opravdu necekala,jako vazne, ani me to nenapadlo!! Takze ja byla v soku a trosku me to i vzalo:-) urcite doporucuji!

19.03.2021 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

Mne se to libilo opravdu moc. 50 odstinu jsem necetla a ani nevim jestli chci.... abych si nezkazila dojem z teto spisovatelky:-)

06.03.2021 5 z 5


Po pravdě Po pravdě Gilly Macmillan

Jelikoz je to pro me thriller po opravdu dlouhe dobe,tak za me spokojenost. Vubec jsem netusila,jak to nakonec dopadne. Jen jsem malinko zklamana,ze nebyla uplne doresena ta jedna "zapletka" (at neprozrazuji prilis). Ale urcite doporucuji.

22.02.2021 5 z 5


River Wild River Wild Samantha Towle

Precteno jednim dechem. Moc se mi libila,ze neni to jen o erotice a"klasickem" deji,ale v knizce jsou i vazna temata... za me opravdu velka spokojenost a knizku si nechavam,s tim,ze si ji za par let zase prectu:-)))))

08.02.2021


Odsouzená talentem Odsouzená talentem Yvetta Tulip Hlaváčová (p)

V knize popisuje Yvetta svoji osobni cestu a zmenu,k jake dospela. Hodne popisuje svoje pocity,ale ja to beru tak,ze to tak proste ma. Jsem mama na materske,takze se me temata jako porod doma a unschooling dotykaji. Cekala jsem mozna trosku vic informaci o plaveckem svazu nebo detailnejsi informace o preplavani kanalu.

19.01.2021 4 z 5


Setkání v soumraku Setkání v soumraku Renáta Navrátilová

Krasna romanticky naladena oddechovka. I kdyz me to natolik vtahlo a zajimalo,jak to dopadne,takze jsem musela porad cist a cist. Druha pulka mela opravdu spad a ja se od knizky nemohla odtrhnout. A konec? Podle me happyend,takze ja jsem spokojena:-)

19.01.2021 5 z 5