ludmila.62 ludmila.62 komentáře u knih

☰ menu

Vaši duchovní společníci Vaši duchovní společníci Sonia Choquette

Tato kniha vám změní život. Změníte pohled na váš život. Budete žít s lehkostí.

07.11.2021 5 z 5


Odpusť a buď volný Odpusť a buď volný Ana Holub

Z osobni zkusenosti vim, jak je nekdy tezke odpustit, ale pochopila jsem jak je dulezite, abychom se pohnuli z mista. Doporučuji si jen tak knihu přečíst, třeba vám něco dá, zas se budete na svět dívat jinak.

07.11.2021 5 z 5


Co řekl Bůh Co řekl Bůh Neale Donald Walsch

Doporučuji, podle mě nejlepší kniha N. D. Walsche

07.11.2021 5 z 5


Tarot pro každého: jak číst tarotové karty a rozumět jejich poselství Tarot pro každého: jak číst tarotové karty a rozumět jejich poselství Kim Arnold

Tuto knihu doporučuji uplně všem co maji zájem o karty nebo alespon se chtěji neco dozvedet nebo něco malo naučit.Kniha je super,velice dobře se pochopí.Instrukce jsou velice srozumitelné.Doporučuje k přečtení .Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore. Se správným vedením může být moudrost Tarotu dostupná každému! V tomto kompletu najdete vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat karty a přijímat přesné a spolehlivé informace pro sebe a druhé již od prvního výkladu.

07.11.2021 5 z 5


Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu Hovory s Bohem IV – Probuzení ohroženého druhu Neale Donald Walsch

Pro neznalé - pomůže nalézt pravdu a lásku, kterou máte ukrytou v sobě. Ukáže vám jak nádherné jste bytosti. Pro znalé - připomene pozapomenuté pravdy a rozsvítí vás ještě větším světlem, než svítíte.

07.11.2021 5 z 5


Hovory s Bohem – Pracovní kniha Hovory s Bohem – Pracovní kniha Neale Donald Walsch

Tato kniha Hovory s Bohem mě velice bavila.Je výborně psaná,která vás naučí nalezt štěstí a lásku kterou máte někde hluboko ve vašem vědomi
Miliony lidí po celém světě četli všechny tři svazky Hovorů s Bohem. Pracovní kniha nabízí Walschovým příznivcům ponořit se hlouběji do pojmů a principů vymezených v jeho velmi úspěšné sérii. Mnohem důležitější však je sžít se s tímto učením. Cílem je vytvořit pro čtenáře interaktivní zážitek, který bude poskytovat možnost začlenit toto učení do každodenního života. Tata kniha obsahuje dotazníky, grafy, diskusní materiál a cvičení ke každému dílu a ke každé kapitole Hovorů s Bohem.

07.11.2021 5 z 5


Proměň své sny ve skutečnost Proměň své sny ve skutečnost Gini Graham Scott

Další skvělá kniha na toto téma. Vede k osobnímu rozvoji, nebát se a jít s kůží na trh. Vede vás, jak využít své dovednosti a zrealizovat tak vlastní projekty, aby byl váš život konečně naplněn. Určitě stojí za to si jí přečíst. Dodá člověku hodně odvahy, která mne tedy chybí. Vřele doporučuji všem. Určitě potěší každého a nešlápnete vedle.

07.11.2021 5 z 5


21 způsobů, jak najít lásku 21 způsobů, jak najít lásku Pierre Franckh

Knihu bych doporucila vsem tem, které jiz stesti v osobním zivote potkalo a chteji svůj vztah vyladit i tem co hledaji a stesti je teprve ceka.
Myslim si, ze na vztahu se da pracovat cely život a kdo ma zajem se tomu věnovat, litovat toho jiste nebude!

07.11.2021 5 z 5


Zdraví z babiččiny lékárny Zdraví z babiččiny lékárny Oľga Erdelská

Velmi zajímavá kniha, bylinky miluji a proto jsem si ji pořídila, udělala jsem dobře :-) Kniha je velice obsáhlá, plná informací o kterých jsem neměla ani tušení :-) Doporučuji.

07.11.2021 5 z 5


Co děláme srdcem a myslí? Co děláme srdcem a myslí? Delia Steinberg Guzmán

Uzasna kniha, mela jsem ji pujcenou z knihovny a rozhodla jsem se, ze to musim mit i v knizni podobe. proste moje srdcovka.

07.11.2021 5 z 5


Žít s radostí – ilustrovaný průvodce uměním třídění a úklidu Žít s radostí – ilustrovaný průvodce uměním třídění a úklidu Marie Kondo

Marie Kondo jednoznačně ví, co dělá. Pokud ještě nevlastníte první díl, tedy Zázračný úklid, sáhněte rovnou po tomto Žít s radostí. V podstatě předává ty samé informace, jen v ucelenější formě a je doplněna názornými ilustracemi, které vás lépe navedou "co a jak". Knížka není jen o tom, jak co správě poskládat, to v žádném případě. Je o celkovém nastavení mysli, o tom, jak si promyslet a nastavit svůj život, aby v něm mohlo být uklizeno neustále.

07.11.2021 5 z 5


37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu Stephanie Arnold

Výborná kniha, která mě hluboce zasáhla, neboť zkušenost Stephanie je mi v mnohém blízká. Žena, která si prošla NDE, zážitku blízkému smrti, popisuje své prožitky a poznatky z této zkušenosti, a to jak se jí změnil život. Věřila jsem jí každé slovo. Velice inspirující kniha, která patří k základní tvorbě duchovní literatury.

07.11.2021 5 z 5