Vaši duchovní společníci

Vaši duchovní společníci https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75441/vasi-duchovni-spolecnici-75441.jpg 4 12 5

Navázáním spojení s duchovními průvodci se váš život změní natolik, že se zbavíte stresů, strachu a znovu objevíte svou duši. Světově proslulá spisovatelka, léčitelka a jasnovidka Sonia Choquette v této knize nabízí celou řadu způsobů, jakými se dá tento kontakt navázat, a seznamuje čtenáře s různými typy duchovních průvodců, kteří nám pomáhají v různých oblastech každodenního života a doprovázejí nás na cestě k našemu Vyššímu já. Na konkrétních případech ze své dlouholeté praxe zároveň ukazuje příklady působení těchto sil na lidské osudy a velmi čtivou a inspirující formou nás vede do duchovního světa plného překvapení. Nejdůležitější je věřit v jejich účinnost, zklidnit neposednou mysl a otevřít srdce nekonečné lásce vesmíru - a pak se s pomocí božských sil začnou dít naprosto nečekané zázraky.... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Ask Your Guides , 2006


více info...

Přidat komentář

vlkcz
13.03.2024 4 z 5

Co dělá tuto knihu originální je to, že autorka přistupuje k tématu až vědecky. Kategorizuje jednotlivé typy duchovních průvodců a co je jejich doménou.
Předkládaná cvičení se pak dají najít i jinde.
Trochu mi vadila typická americká ukecanost a opakování hlavních myšlenek pořád dokola, takže v závěru už jsem trochu ztrácel pozornost, ale celkově jde o dobrou knihu. Ale praxi samozřejmě nenahradí.

latanya34
16.11.2021 5 z 5

Poučná kniha, která vám připomene, že nejste sami na tomto světě ani mimo něj. Existují duchovní průvodci, kteří vám chtějí pomoci. Poselství nebylo příliš „náboženské“ a styl psaní mě opravdu oslovil.


komatom
07.11.2021 5 z 5

Spojte se svými duchovními průvodci. To slibuje tato kniha. Změní se vám celkově pohled na svět.

ludmila.62
07.11.2021 5 z 5

Tato kniha vám změní život. Změníte pohled na váš život. Budete žít s lehkostí.

Lablynt
24.11.2017 2 z 5

Ani jsem se tím nemohla prokousat. Od autorky jsem očekávala něco jiného, v hodně věcech s ní nesouhlasím a někdy jsem tedy vyloženě nechápala. Není to žádnou moji omezeností, nejsem omezená ani "neduchovní", ale tohle bylo moc...hlavně ne Ouija... Zbytečně zdlouhavé, nedoporučuju, jsou mnohem kvalitnější knihy.

Kniha Vaši duchovní společníci je v

Právě čtených1x
Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce8x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x