37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu

37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360806/bmid_37-vterin-pomoc-shury-v-okamziku-sm-pxx-360806.jpg 4 40 13

Během porodu jejího druhého syna nastala u Stephanie vzácná, ale v 80% smrtelná komplikace zvaná embolie plodovou vodou (ang. zkratka AFE) a ona zemřela na operačním stole na 37 vteřin, během kterých měla spirituální zážitek.

Žánr:
Literatura světová , Duchovní literatura , Zdraví

Vydáno: , Pragma
Originální název:

37 Seconds: Dying Revealed Heaven’s Help – A Mother’s Journey , 2017


více info...

Přidat komentář

malésrdce
15.02.2023 3 z 5

"V den, kdy se mi narodil syn, jsem zemřela. Měla jsem vidění, že se to stane, ale nikdo mi nevěřil." - silný příběh o ženě, která dopředu věděla, že zemře. Bylo pro mne rovněž zajímavé navštívit její web a spatřit některé fotografie a videa z té doby.

Zirvith
30.05.2022 4 z 5

Kniha byla o dost lepší, než jsem čekala. Hrozně čtivá a napínavá od začátku do konce. Jen to poděkování bylo na mě až moc dlouhé :)
Akorát mě tedy kniha utvrzuje v názoru, že bude lepší se jakémukoliv porodu raději vyhnout. Ale Stephin příběh je hezký, i ta regresní terapie je dobře popsaná.


Marekh
27.01.2022 4 z 5

Zajímavá kniha podle skutečné události. Autorka Stephanie Arnoldová utrpěla embolii plodovou vodou (AFE), což je vzácná a obvykle smrtelná porodní komplikace. Autorka na operačním stole na 37 vteřin zemřela! Autorka se podělila se svými zážitky se čtenáři včetně dalších informací ze svého soukromého života, zároveň prošla regresní terapií. Začala komunikovat s dušemi zemřelých lidí..

Po dlouhé době jsem se pustil do knihy s tímto námětem. Kniha se četla dobře, pro některé čtenáře neuvěřitelné zážitky, které autorka popisuje, ale již v minulosti jsem četl podobné příběhy, které prožili lidé, kteří se na krátkou chvíli ocitli na „druhém břehu“. Jde z toho mráz po zádech, ale jedná se o skutečný příběh.

Kniha obsahuje černobílé fotografie.

Citáty:

Pokud jste šťastní a pozitivní, vaše energie lidi přitahuje, ale když budete negativní, odpudí to dokonce i neutrálního člověka, který si předem žádný názor neudělal.

Vím, že z mozku známe jen asi deset procent, a to, co nevíme, nebo nač nemůžeme odpovědět, může třeba být v těch zbylých devadesáti procentech.

Mám šířit poznání, že když člověk něco cítí, má to říct. Mně zachránilo život, že jsem to udělala, a někomu jinému by mohlo také.

jewel.a34
11.12.2021 5 z 5

krásný příběh o tom, že se někdo v dnešní době jen tak nenechal odbýt a šel si za svým. Jedině to jí zachránilo život.

ludmila.62
07.11.2021 5 z 5

Výborná kniha, která mě hluboce zasáhla, neboť zkušenost Stephanie je mi v mnohém blízká. Žena, která si prošla NDE, zážitku blízkému smrti, popisuje své prožitky a poznatky z této zkušenosti, a to jak se jí změnil život. Věřila jsem jí každé slovo. Velice inspirující kniha, která patří k základní tvorbě duchovní literatury.

hol58186
03.11.2021 5 z 5

Je to dobrá kniha mě nejvíc zajímalo na co si sáhne při regresi a nebyl jsem zklamán ,silné velmi silné... :-)

lola78
21.09.2021 5 z 5

Tuto knihu jsem přečetla na jeden zátah. Cítila jsem vše, byla jsem smutná, šťastná, plná naděje. Stephanie mě inspirovala a dotkla se mého srdce svým úžasným příběhem, její smrtí a jejím neutuchajícím bojem o přežití. 37 vteřin je povinná četba pro ty, kteří přemýšlí a cítí.

Naďa2411
29.03.2021 4 z 5

Kartářka jí předpověděla, že zemře v mladém věku. Stephanie nám vypráví příběh, co prožívala před porodem, jaké měla předtuchy, intuice, co viděla....Po očekávaném úmrtí na 37 vteřin po porodu následuje léčba, poté velmi intimní zpovědi s lékaři, hledání odpovědí na spoustu otázek při regresivní terapii. Vyplní se všechny její předtuchy, odkud se vzaly, jaké měly poslání...to vše v této knize, díky ní se hlavně ženy můžou s méně známou nemocí a komplikací při porodu seznámit.

ANATS
14.08.2019 5 z 5

Nemám k tomu co dodat. Jedna z nejlepších knížek co jsem kdy na toto téma četla. Perfektně napsané, přečtené za jeden den. Absolutně skvělý :-)

"Když něco cítíš, řekni to..."

Mruskulka
23.06.2019 2 z 5

Příběh ženy, která na 37 vteřin zemřela a která měla neskutečné štěstí, že bez následků. A že prý díky intuici a předtuchám. No...

Ainyska
29.10.2018 4 z 5

Já co se týče vkusu ať na filmy, nebo knihy docela vybočuji z davu. Líbí se mi filmy a seriály, které mají nízké hodnocení, jinak tomu není ani u této knihy.

Kniha vypovídá o ženě, která přežila velice vzácnou komplikaci u porodu. Tou komplikací je embolie plodovou vodou. Není moc známá ani u nás. Nemluví se o ni.

Hlavní hrdinka popisuje svůj život před, během a po tomto zážitku. Hezky je popsáno jak se s tím vyrovnávala. Nic jiného než to, co je napsáno na zadní straně knihy jsem nečekala. A přesně to co tam je napsáno, je v knize obsaženo. Nic víc, nic míň.
Za mě dobrý.

Anitram76
07.07.2018 2 z 5

Kniha je shrnutím velmi neobvyklého zážitku ženy, která zemřela při porodu syna a navíc o své smrti dopředu věděla. Ačkoli nebyla kniha literárně nijak ohromující, byla psaná (nebo přeložená) takovým normálním jazykem, byl ten příběh zajímavý. Není to ale asi pro každého. Já mám ráda knihy s tematikou NDE, takže doporučuji tomu, koho to také zajímá.

PHochmannova
20.05.2018 odpad!

Pokud nemáte rádi "sluníčkářské" příběhy ze života autorek, tunhle knihu nedoporučuji.

Štítky knihy

mimotělní zážitky ZPS - zážitek prahu smrti NDE - prožitek blízké smrti

Autorovy knížky

2018  80%37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu

Kniha 37 vteřin: Pomoc shůry v okamžiku smrti – návrat matky k životu je v

Přečtených42x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených2x
Knihotéce36x
Chystám se číst18x
Chci si koupit5x