Lilinecka Lilinecka komentáře u knih

☰ menu

Super koťata Super koťata Lenka Lanczová

Knihu jsem začala číst pouze kvůli čtenářské výzvě. Moc se mi do ní nechtělo- hlavně kvůli obálce, která působí strašným dojmem. Ve výsledku čtení nebylo zase tak strašné, prostě klasická česká zamilovaná knížka. Určitě bych si ji sama od sebe nepřečetla, ale nakonec toho ani nelituji.

19.06.2017 4 z 5


Důvod dýchat Důvod dýchat Rebecca Donovan

Kniha mě na první pohled zaujala obalem, který je dle mého názoru dost povedený(i když pevná vazba by byla lepší). Ve výsledku mi čtení zabralo docela hodně času a nebylo to nic světoborného. S hl. hrdinkou jsem soucítila, ale zdálo se mi, že byla čím dál víc nesnesitelná. Dávám proto 3.5 hvězdy.

22.05.2017 4 z 5


Řekni mi tři věci Řekni mi tři věci Julie Buxbaum

Knihu jsem přečetla jedním dechem za dva dny. Příběh mě zaujal hned na první stránce, a i přes to, že jsem tušila, kdo nakonec tajemný NN je, užila jsem si to na maximum. Jediné mínus, které bych knize vytkla je to, že byl celkem předvídatelný děj. Ale ach ach. Snad každá holka by chtěla svýho NN. ❤ zkrátka žůžo bájo.

28.04.2017 5 z 5


Kdybychom se neviděli Kdybychom se neviděli Cynthia Hand

Musím uznat, že mi kniha poměrně dlouho ležela na polici a moc se mi do ní nechtělo. Jakmile jsem ji ale otevřela a začaly se objevovat nevyřčené otázky, prostě jsem ji nemohla odložit. I přes to, že se příběh nehýbe moc dopředu, děj vás poměrně rychle pohltí. Příběh se mi četl dobře, ale pro mě se neodehrálo žádné wau. Proto dávám tři hvězdy.

27.04.2017 3 z 5


Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

Kapitoly z Fangirl, ve kterých vystupoval Simon a Baz jsem četla jen s velkou nechutí, a proto jsem se opravdu dlouho do Nedej se nutila. Začátek knihy nás seznamoval s dějem a minulostí hlavních postav. I přes pomalejší rozjezd jsem se do knihy ale nakonec začetla a necelých 500 str jsem měla přečtených ani nevím jak. Nejlepší byly podle mě pasáže z pohledu Baze, protože co si budeme namlouvat... On je zkrátka boží a nejlepší.❤ Knihu rozhodně doporučuju!!!

24.04.2017 5 z 5