laila15 laila15 komentáře u knih

☰ menu

Pozvánka Pozvánka Vi Keeland

Kniha je napsána velice čtivě a také příběh je nový nevšední. Ale deník si nepiště, když máte milence :)

30.09.2023 5 z 5


Mister Mister E. L. James (p)

K nákupu knihy mě přesvědčilo pouze autorčino jméno. Námět knihy je v celku dobrý, avšak často jednotvárné a předvídatelné pasáže dávají knize často úplně nereálný průběh. Opakující slovní spojení už jsem musela přeskakovat (prázdný odpadkový koš, alarm je zapnutý nebo ne atd.) Dávám, ale body za vtipné vnitřní pochody hlavních hrdinů. Příběh však celkově mohl být více rozvitý a třeba zápletka s Caroline by si zasloužila mnohem mnohem více pozornosti.... Kniha je určitě čtivá a své nadšené čtenáře si najde, avšak v tomto žánru erotické literatury jsou v současné době na trhu mnohem lepší a více propracované knihy, které vás opravu vezmou za srdce...

29.10.2019 2 z 5


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Kniha se tak dobře četla, že jsem ji doslova zhltla přes noc. Kniha vás prostě nutí stále číst dál a dál. Parádní příběh a postavy, kterým od začátku přejete jejích výhry i prohry. Před autorkou smekám a knihu vřele doporučuji! :)

21.10.2019 5 z 5


Šance na lásku Šance na lásku M. J. Summers (p)

Pohodové čtení, kde byli některé zápletky již přestřelené a kniha mohla mít jistě o 100 stran méně. Ale jestli od knihy nečekáte nějaké velké emoce a chcete jen vypnout po náročném dni tato kniha vás jistě neurazí, ale také nijak zvlášť nenadchne.

14.02.2017 3 z 5


Hranice nevinnosti Hranice nevinnosti Abbi Glines

Knihu můžu s čistým svědomím doporučit! Kniha je psána lehce a není žádný problém ji přečíst za jeden den(večer). Hlavní hrdinku si prostě musíte zamilovat a lehce se vcítíte do její kůže. Místy jsem měla až slzy na krajíčku no prostě emocemi nabitá knížka. Krásné čtení určitě DOPORUČUJI!

05.01.2016 4 z 5