Pozvánka

Pozvánka https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485144/bmid_pozvanka-cqb-485144.jpg 4 358 77

S Hudsonom Rothschildom som sa zoznámila na svadbe. Nečakane som dostala pozvánku do najluxusnejšieho podniku v meste. Hudson bol ženíchov hosť a pravdepodobne najúžasnejší muž, akého som kedy videla. Tancovali sme spolu a iskry medzi nami len tak lietali. Vedela som, že púšťať sa s ním do rozhovoru nie je najlepší nápad, no nedalo sa mu odolať a skvele som sa bavila. Len čo Hudson zistil, že nie som tá, za ktorú sa vydávam, bolo po zábave. To nečakané pozvanie totiž nebolo adresované mne, ale mojej niekdajšej spolubývajúcej, ktorá zdúchla uprostred noci a na pamiatku mi nechala dvojmesačný dlh na nájomnom. Preto som cítila morálne právo ísť na svadbu namiesto nej. Hudson ma však odhalil, a tak som vzala nohy na plecia. A cestou aj zopár fliaš drahého šampanského. Naskočila som do taxíka a s búšiacim srdcom zmizla. Chvalabohu, bez ujmy. Aspoň som si to myslela, dokým som nezistila, že som si tam zabudla mobil. Môžete trikrát hádať, kto ho našiel. Takto som sa teda zoznámila s Hudsonom Rothschildom. A to bol iba začiatok.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

The Invitation , 2021


více info...

Přidat komentář

Ailir
16.04.2024 5 z 5

Ten pocit když zjistíte, že Vás ještě romantický příběh dokáže překvapit....a ten závěr! Skvělá kniha, skvělé prostředí. Opravdu originální od začátku do konce.

miruska1
15.04.2024 5 z 5

Moc pěkný


Knihotyna
01.04.2024 4 z 5

(SPOILER) Stella se vetře na svatbu, kde potká pohledného mladého muže, představí se mu však pod falešným jménem a onen muž dotyčnou zná, tudíž Stella ze svatby prchá. Jejich cesty se však ještě mnohokrát zkříží a to ne jen po pracovní stránce!

---CO SE MI LÍBILO (SPOILERY)---
- vůně! Já jsem člověk, který má vzpomínky, události a různé okolní vjemy spojené s vůní - ti, co mě znají mi říkají "očichávač" :D - takže tohle téma pro mě bylo nebe!
- oblíbené vedlejší postavy Olivie a Charlie :)
- Fisher - takového kamaráda chci taky!
- záliba Stelly - tak tohle bylo velmi originální a netradiční - trošku mě to začalo lákat k podobnému koníčku :)
- Hudson - líbilo se mi, že bylo celou dobu jasně dané, že Hudson má zájem a pouze "čeká" na Stellu (na její vnitřní šepot/řev :D)
- situace ke konci knihy ohledně Charlie mi zlomila srdce
- romantický nápad Hudsona, který si tajně psal deník a dal ho Stelle! Upřímně mě to napadlo využít třeba i jako dárek na narozeniny pro svou druhou polovičku - zápisky z jednotlivých dní, které jsou autentické pro tu danou dobu a zpětně si může přečíst, jak ten den vnímal ten druhý :)

"Nemáme tušení, jakou cestou bychom měli jít, takže máme tendenci chodit chodit po přímce a následovat ty největší kameny, protože je to nejjednodušší. Náhody jsou ty menší kameny vedoucí k bočním cestám. Pokud máš dost odvahy, následuješ je a skončíš přesně tam, kde máš být.“

Rapeh
25.03.2024 3 z 5

Prostě skvělá jednohubka. Přečteno za odpoledne.

Nika151
18.02.2024 5 z 5

Hudson je správný hlavní hrdina do tohoto druhu literatury. Sexy, lehce arogantní, bohatý, úžasný otec, když může - pomůže. Stella zase přesně sedí na opačnou stranu - myslí si o sebe, ze je nenápadná šedá myš bez peněz a s velkými podnikatelskými plány, jejichž splnění je v nedohlednu. A vyloupne se..

Dela90
16.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Po dlouhé době, opravdu skvělý příběh od autorky. Co se mi na knížce líbilo? Naprosto neokoukané prostředí.

Hlavní hrdinka Stella vyrábí své vlastní parfémy. Jednou ve schránce najde pozvánku na svatbu, adresovanou na svou bývalou spolubydlící. Rozhodne se společně se svým kamarádem, že svatbu navštíví pod falešnými jmény. A tady to vše začíná, potká okouzlující Hudsona, který s ní dočista zamává. Jenže on ji prokoukne a dá jí to před celou svatbou sežrat.

Jaké je to překvapení, když se ji po čase ozve sama nevěsta. A z obyčejné náhody je najednou něco víc. Díky Hudsonovi a jeho sestře může Stella rozjet své vlastní podnikání.

Líbilo se mi prostředí Tvoje vůně. Jaké měla Stella nápady. Ale taky se mi líbil, její koníček, a to čtení cizích deníků. Knížka je vyprávěna ze dvou časových os. Minulost a přítomnost a vy se tak postupně dovídáte, co Stella prožila.

Hudson kromě toho, že byl sexy, tak byl taky táta. Měl dokonalou dceru Charlie.

Kniha je čtivá, dialogy mezi Stellou a Hudsonem si zamilujete, i to jiskření mezi nimi. Vzkazy, které psal Hudson na jídlo, byly za mě top. Ke konci přišlo dle mého překvapivé odhalení.

Opravdu stojí za přečtení! Jděte do toho!

haninetka
15.02.2024 5 z 5

Krásný příběh. Pohodové čtení, co vykouzlí úsměv na rtech.

musivila
08.02.2024 5 z 5

Pohodová romantická oddechovka, která se čte sama. Nechybí ani vtipné momenty.

„V životě se bojíme jen toho, na čem nám nejvíc záleží.“

LenkaStr
05.02.2024 5 z 5

Po dlouhé době relativně poklidně plynoucí romantika, u které jsem se nesvíjela očekáváním, kdy se to pohnojí (ale samozřejmě, že pohnojí, to k tomuhle žánru zkrátka patří a bylo by zklamání, kdyby se nepohnojilo... ehm, kdy jsem začala psát zahrádkářské okénko?) a u které jsem se i docela nasmála. To s tím deníkem bylo sice dost předvídatelné, ale co už. Jen nechápu, že obal tvrdí něco o erotickém románu, zase tolik té érotiky tam není a když už jsme u toho, tak první polibek po dvoustech stránkách z celkových třista něco? To si nestěžuju, jen mám pod tím označením asi jiné očekávání ;-) Vlastně jediné, co mi vadilo, bylo to oslovování "miláčku". Pominu, že ho vnímám negativně obecně, ale prostě mi sedlo tak leda k Fisherovi, ale k Hudsonovi ani omylem.

edit: ten miláček je v originále sweetheart, já bych to teda překládala jako zlato nebo něco v tom vyznění. A stejně tak shit bych nepřekládala jako do p.dele, mi to tak zkrátka v kontextu většinou nevyznívá. Konec překladatelského okénka ;-)

Pája699
02.02.2024 4 z 5

Tak přesně tohle jsem potřebovala....milý, příjemný příběh, který se krásně čte a nemusíte u toho moc přemýšlet :-) jen se necháte unášet čtením. Já si krásně odpočinula.

Pozvánka je určitě kniha, kterou si nenechte ujít. Od srdce se zasmějete a se Stellou a Hudsonem si užijete každou stránku .-) Taky bych si nechala vyrobit svojí vlastní vůni :-)

Co se týče deníku, tak jsem tak nějak od začátku tušila, kam to bude směřovat....ale nebudu nic prozrazovat :-)

Ester71
03.01.2024 5 z 5

Když si chci zlepšit náladu, sáhnu po knížce této autorky. A opět nezklamala. Vtipné dialogy, dobrá zápletka a trošku erotiky. Dobře namíchané...

Zomy
30.12.2023

Klasická vysoká úroveň naší Vi, kdy přesně víme, co od ní můžeme čekat. Knížka je přečtená za den, dávka cukru doplněná, všechno šlape.

Přesto mi přijde, že už tak trochu její knížky ztrácí dech, dřív tam bylo víc vtipu i jiskry.
Stella i Hudson byli oba výjimečně krásní a milí, byl tam i homosexuální dobrácký kamarád a menší zápletka s deníky - kterou ovšem rozluštíte po druhé větě.
Moc se mi líbil neotřelý nápad s podnikatelským záměrem, to bylo osvěžující.

Takže když to shrnu, ničím mě Pozvánka neoslnila, ale bylo to moc fajn.

Janulkaxxx
08.12.2023 5 z 5

Tak tohle bylo super. Pribeh byl fajn a kniha hodne ctiva.

aquaver
08.11.2023 5 z 5

Tak tohle byla asi za poslední dobu moje nejrychleji přečtená kniha. Bych i možná ocenila, kdyby to bylo delší. Strašně rychle ty stránky utekly. Moc pěkná a vtipná oddechovka. Jen to jeho slovo miláčku mi tam nesedělo. Aspoň ze začátku.
Nemůžu se dočkat až se pustím do dalších knížek od autorky.

Knihomolka_176
05.10.2023 5 z 5

Ah, to bylo tak krásný! Přesně tohle jsem potřebovala - jednoduchou, krátkou, vtipnou krásnou a sexy romantiku, kterou zhltnu jako malinu a která mě přiměje se usmívat.
Hudson i Stella mi přirostli k srdci svou divností, která tak krásně pasovala k sobě.
Myslím, že víc není třeba dodat, stačí říct, že tohle rozhodně chcete číst.

laila15
30.09.2023 5 z 5

Kniha je napsána velice čtivě a také příběh je nový nevšední. Ale deník si nepiště, když máte milence :)

happy19
30.09.2023 5 z 5

Příběhy od Vi se možná zdají od začátku jako prvoplánová četba o které se dočtete už v anotaci.
Ale nenechte se zmást.;-)
Rozhodně vždy překvapí oginálním příběhem s postupným vývojem postav.
Tohle miluji!
Takže opět vřele doporučuji!

,,Před lží můžeš utíkat,ale pravda tě vždycky dožene."

michaela5515
19.09.2023 5 z 5

Tolik jsem se na knihu těšila a nezklamala. Vi Keeland je sázka na jistotu. Smála jsem se nahlas a dojímala se nad dokonalostí příběhu. Hudson je chlap, kterého si vysnilo mnoho žen. A Stella a jeji systém štěstí mě moc bavila.

Michelleee
14.09.2023 5 z 5

Sázka na jistotu. Vtipný, oddechový a originální příběh. Stella jde se svým kamarádem na svatbu místo bývalé spolubydlící. Odhalena byla Hudsonem, který byl bratr nevěsty. Líbila se mi tématika parfémů a čtení deníků. Čteno ve slovenštině.

P3_tis
07.09.2023 5 z 5

Vtipný příběh, který má spád. Postavy sympatické a jedno nečekané odhalení. Jednohubka na jedno odpoledne.