klaruškak klaruškak komentáře u knih

☰ menu

Čaroprávnost Čaroprávnost Terry Pratchett

Ze začátku to byla vážně povedená kniha ( ostatně jako většina Knih od Terryho Pratchtta) S koncem sem již měla trochu problém chvílemi mě to prostě nebralo, ale ani tak mě to neodradilo od přečtení dalších dílů

12.03.2013


Mapa v kůži Mapa v kůži Stephen R. Lawhead

Kniha má podle mě celkem dobrý nápad, ale styl psaní je pro mě takový nudný a zmatený. Občas nemám představu co kdo říká a podobně. Snad se s ní prokoušu až na konec.

12.09.2012 2 z 5


Eldest Eldest Christopher Paolini

O této knižní serii se říká, že je to světový bestseller a přesto když si přečtete zde názory čtenářů většina se přiklání k tomu, že jede o obyčejný průměr. Tak kde jsou po tom ti lidé kteří to hodnotí tak kladně??? Podle mě je to velice dobrá kniha, s příběh jako většina ostatních fantasy. Podle mě je trestu hodné toto hodnotit záporně. Na tak mladého autora jehož je tato sérii první tvorbou je to geniální.

11.08.2012 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

Lidi kteří nadávají na stupiditu této knihy by se měli zamyslet nad tím co je pro ně dobrá kniha. Jelikož většina fantasy knížek má jeden a ten stejný obrys děje, mění se akorát omáčka kolem. I přesto je Eragon originální a přes velký počet stran i dobře čitelnou knihou.

10.08.2012 4 z 5