KikkusQa KikkusQa komentáře u knih

☰ menu

Zelená míle Zelená míle Stephen King

Prave jsem docetla posledni stranku. Pocity z teto knihy jsou nepopsatelne. Pochopeni, zklamani, nenavist, strach, laska a respekt, vse v jednom velkem darkovem baleni. Priznavam ze bych nemohla cekat, na vydani kazde z kapitol.

Krasny dojemny pribeh o obrovi s velkym srdcem, na ktereho ceka Jiskrak, za co? Za velke nic, jen proto, ze ma jinaci barvu kuze. Na konci se mi chtelo brecet, slzy byli na krajicku, ale stejne jako dozorci u popravy jsem se je snazila nepustit.

Jedna z nejlepsich knizek, co jsem kdy cetla. Vsem vrele doporucuji.

12.04.2015 5 z 5


Pod kupolí Pod kupolí Stephen King

Jednim slovem WOW, ale doufala jsem, SPOILER že Velký Jimm Renie přežije a půjde si sednout do basy :D

06.04.2015 5 z 5


Misery Misery Stephen King

Když jsem si při čtení uvědomila, jak moc je Annie šílená, doufala jsem, že to bude mít aspoň pro Paula dobrý konec. Stejně jako Paul jsem doufala, že Annie umřela.
Je to kniha plná děsu, hrůzy a šílenství. Hned na začátku mě upoutala dějěm. Kýbl byl ještě snesitelný, roubík byl o trochu slabší, sekera byla naprosto děsivá a živě představitelná a elektrický nůž, už nebyl pro jistotu plně popsán. U poslední stovky stránek už jsem ji nemohl odložit, protože jsem musela nutně vědět, Jak je to dál?.
Velice doporučuji, je to velice poutavé a děsivé čtení.

11.03.2015 5 z 5


Temná půle Temná půle Stephen King

Skvělé čtení. Měla jsem jasnou představu jak ho zabije, ale zcela jsem zapomněla na vábničku a vrabce. \Jedna z nejlepších knížek, co jsem kdy četla :)

01.03.2015 5 z 5