Kajunaa Kajunaa komentáře u knih

☰ menu

Přiznání Přiznání Anna Todd

Tessa získala novou práci v nějak firmě. Poznala tam nové lidi a s těma šla také na party kde se opila. Zavolala svému bývalému přítelovi a ten se jí snažil najít. Když se mu povedlo jí najít tak mu Tessa dala na výběr, jestli se s ní vyspí nebo jestli odejde. A samozřejmě Hardin jí pořád miloval tak si vybral tu první možnost.

10.05.2021


Polibek Polibek Anna Todd

(SPOILER) After je můj oblíbený film.
Nečekala jsem, že budu mít jinou představu než tu, co mám z filmu.
Mladá dívka Tessa přijde na střední školu, kde jí přidělili na pokoj k feťačce.
,,Fetka” Molly má mnoho přátel a mezi ně patří i hezoun Hardin. Hardin je pohledný kluk, který miluje různé romány, pije alkohol a dost randí...
S přáteli se ale vsadil. Vsadil se, že dokáže dost oblbnout Tessu, aby se do něj zamilovala. A pak se s ní rozejde.
Po nějaké době se do Tessy šíleně zamiloval. Sehnal byt a sestěhovali se k sobě. Pak to začalo být horší - začali se hádat. Tak šli od sebe, ani spolu nemluvili. Jen si pak uvědomil že jí miluje.. Když Tessa zjistila pravdu, tak..

Knížka se mi moc líbila. Líbilo se mi, že autor uvedl pocity osob, které v knize vystupují.

16.03.2021


Romeo, Julie a tma Romeo, Julie a tma Jan Otčenášek

(SPOILER) Pavel, jednou v parku na lavičce spatří smutné děvče s kufříkem v ruce. Jmenuje se Ester. Pavel o Ester zjistil, že celá její rodina je v Terezíně a i ona se tam musí dostat, jenže ona nechce, protože má strach. Pavel jí teda nabídne, že by jí mohl ukrýt. Ester neváhala a okamžitě kývla. Pavel však musí Ester schovat nejen před jeho rodiči, ale i před obyvateli v budově. Nakonec jí schová do kumbálu vedle jeho otcovy krejčovské dílny. Chodí tam za ní aby jí přinesl jídlo a chodí za ní místo toho aby se učil na maturitu. Časem se do sebe zamilují. Pavel řekne ester, že jí tam už nemůže schovávat a tak musí přijít na vhodný plán, aby Ester odtamtud dostal, ale tak aby to nikdo nezjistil.

Hodnocení: Knížka se mi celkem líbila. A na to že je to o 2. světový válce tak mi to přijde i dobrý, ale smutný. V knize bylo spoustu emocí.

05.01.2021


Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Knihy o Harrym Potterovi jsou velmi hezké, ale tento díl nemá chybu. Jsou tam postavy, které jsem si dříve hned zalíbila.

04.10.2020