k_domeska k_domeska komentáře u knih

☰ menu

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Richelle Mead

Bomba!

02.01.2017 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Další skvělý počtení. Akorát cítím zradu od Ahrena.. Hrozně mi přirostl k srdci, taky bych chtěla mít bratra jako je on :) A taky jsem musela neustále přemýšlet nad tím, že America s Maxonem jsou tu už starší :D bylo to zvláštní.

03.08.2016 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Skvělá oddechovka, na dovolenou ideální. Podle mě zatím asi nejlepší ze série, uvidím, jaký bude milenec. :D

05.07.2016 5 z 5


První První Kiera Cass

Skvělá knížka! Přečteno jedním dechem a jen tak ji z hlavy nedostanu. Tak jsem zvědavá na Dceru, doufám, že bude aspoň stejně dobrá, jako byla celá tahle trilogie.

03.04.2016 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Opět skvělé čtení. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, ale autorka to moc protahovala. Rozhodně ale ví, jak čtenáře napnout. America byla strašně nevyrovnaná, ale na druhou stranu k tomu měla své důvody.

02.04.2016 5 z 5


Vampýrská akademie (komplet) Vampýrská akademie (komplet) Richelle Mead

Vampýrská akademie je moje srdcovka. Ještě se mi nestalo, že bych četla nějakou knihu vícekrát, tahle série je však výjimkou. Po čtyřech letech se k ní vracím a po zhltnutí všech šesti dílů za pár dní se cítím zase stejně smutně z toho, že už to nemá pokračování (spin off pokrevní pouta nepočítám), jako když jsem ji četla poprvé. Autorka nastavila laťku hodně vysoko a milovníci fantasy si jistě přijdou na své. Příběh je napínavý do poslední věty, nečekané zvraty, úžasné postavy, ... Rozhodně neváhejte a čtěte!

25.01.2016 5 z 5