Junaori Junaori komentáře u knih

☰ menu

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Je to také o kamarádství hlavně i když se pohádají tak se vždycky usmíří. Bohužel jich je jenom 6 ,ale i přestože nebyly počítače ani mobily, tak se dokázali zabavit hlavně v dobrodružství a věřili si navzájem.

17.02.2016


Dášeňka čili Život štěněte Dášeňka čili Život štěněte Karel Čapek

Knížka je moc krásná jsem ráda že i kratší než normální knížky a je opravdu na uvolnění a hlavně pro pejskaře jako jsem já. Obrázky a komentáře k tomu bylo vtipné a roztomilé.

17.02.2016


Naschválníčci Naschválníčci František Nepil

Je to naučné v tom, že jestli na táborech něco lajdáte, tak vám to potom naschválníčci zničí, protože se má všechno dělat pořádně. Moc krásná knížka, doporučuju přečíst.

16.02.2016


Lichožrouti navždy Lichožrouti navždy Pavel Šrut

Je mi hrozně líto Kudli Dederona, sice vím že byl zlí, ale stejně mě Hihlíka Ramíka a Tulamora Juniora rád jako kamarády hlavně byl rád že za ním přišli když umíral. Měla jsem chuť Fatu zabít.

16.02.2016


Lichožrouti se vracejí Lichožrouti se vracejí Pavel Šrut

Tuto knížku prostě miluju a jsem ráda, že to není jako u ostatních knížek, které na sebe moc nenavazují.

16.02.2016 5 z 5


Lichožrouti Lichožrouti Pavel Šrut

Jeto moc krásná knížka doporučuji abyste si ji přečetli. Spisovatel vysvětluje, proč se ztrácí ponožky. Nejvíc mě zaujalo na knížce postavy, jak jsou krásné a úžasně až do detailu nakreslené. Příběh a děj knížky je moc poutavý obzvlášť Hihlík a Ramses s Tulamor Juniorem.

16.02.2016