Lichožrouti přehled
Lichožrouti série
1. díl >
Je to nejobratnější lupič všech dob a dosud nikdy nebyl dopaden. Možná i vám se včera nebo právě v této chvíli ztratila ponožka. Kdo za to může? Lichožrout! Záhadný tvor, který žere ponožky a z párů dělá licháče. Do jejich tajemného světa pronikla autorská a ilustrátorská dvojice Pavel Šrut – Galina Miklínová a vynořila se s napínavým a vtipným příběhem jedné lichožroutí rodinky, starého mládence pana Vavřince a malého nešiky lichožrouta Hihlíka.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha "Lichožrouti" je originální a zábavné dílo, které oslovuje jak děti, tak dospělé. Příběh kombinuje realitu s fantazií, přičemž se zaměřuje na tajemné bytosti, které kradou ponožky. Čtenáři si užívají vtipné situace a akční momenty, které příběh oživují. Kniha je doplněna krásnými ilustracemi, které umocňují její kouzlo a přitažlivost. Mnozí čtenáři se těší na další díly a doporučují ji ostatním. Více v komentářích.
Komu by se kniha Lichožrouti mohla líbit?
- Rodiče hledající zábavné čtení pro děti
- Milovníci moderních pohádek
- Děti od 5 let a starší
- Čtenáři, kteří ocení vtipné příběhy
- Fanoušci ilustrací a grafického zpracování knih
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lichožrouti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 132 komentářůSouvisející novinky - Lichožrouti (0)
Ocenění knihy (2)
2009 -
Zlatá stuha
(Literární část: Beletrie pro děti a mládež)
2009 -
Magnesia Litera
(Litera za knihu pro děti a mládež)
Kniha Lichožrouti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 19x |
| v Přečtených | 1 068x |
| ve Čtenářské výzvě | 432x |
| v Doporučených | 67x |
| v Mé knihovně | 241x |
| v Chystám se číst | 132x |
| v Chci si koupit | 30x |
| v dalších seznamech | 10x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
bajky satira humor pro děti zfilmováno česká literatura dobrodružství české pohádky zábava ponožkyPavel Šrut také napsal(a)
| 2008 | Lichožrouti |
| 1998 | Ezopovy bajky |
| 2001 | Pavouček Pája |
| 2010 | Lichožrouti se vracejí |
| 2005 | Příšerky a příšeři |

85 %
77 %
Lichožrouti
Neviem presne ako hodnotiť túto knihu, deťom v škôlke sa síce páčila, ale miestami som vynechávala niektoré slová, ktoré sa mi veľmi nehodili pre deti. Príbeh o párožrútoch celkom originálny, ale sú mnohé oveľa oveľa kvalitnejšie knihy pre deti.