Jorja Jorja komentáře u knih

☰ menu

1 + 1 = 2 1 + 1 = 2 Ľuboslav Paľo

První kniha pro malé děti,kde si na základě jednoduchého příběhu osvojí sčítání a odčítání se správnými matematickými znaménky. U nás je jí čtyřletý syn nadšený. Pro malé zájemce o počítání ideální.

24.04.2024 5 z 5


Najdi mě! Mořské dobrodružství s vlkem Bernardem Najdi mě! Mořské dobrodružství s vlkem Bernardem Agnese Baruzzi

U nás topka v žánru hledacích knih. Ilustrace krásné, vkusné a vtipné. Musela jsem vícekrát půjčit v knihovně, takže budu muset zakoupit k Ježíškovi. Úkoly nejsou vždycky jednoduché, ale přitom to není chaos.

12.11.2023 5 z 5


Nehodná zvířátka Nehodná zvířátka Sophie Corrigan

Čtyřletý syn knihu miluje. Mně se ten koncept moc nezdál,ale dítě mi ji nosí,že si v ní chce číst. Je to hezké na komentování obrázků a povídání si s dětmi. Ilustrace jsou krásné a některé popisky se využijí už teď a plně pro starší věk.

12.11.2023 5 z 5


Dítě Dítě Karel Bečka

Kniha je sice obsáhlá a jistě nabízí mnoho rad, ale nelíbí se i její styl. Patronizující, rádoby moudré poznámky mi lezly dost na nervy a raději jsem se poohlédla po jiném zdroji informací.

14.06.2019 1 z 5


Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Po delšídobě jsem přečetla thriller, který se nedržel tradičních klišé a nekončil honičkou v lese nebo tak podobně. Líbila se mi psychologická rozpracovannost postav a jejich nejednoznačnost. Alespoň do určité míry a to hlavně u Nicka.

10.10.2014 5 z 5


Neviditelný strážce Neviditelný strážce Dolores Redondo

Těšila jsem se na detektivku ze španělského prostředí, ale nuda nuda nuda. Jsem žena - jestli je toto čtení pro ženy, tak pro mne tedy ne. Postavy nudné a černobíle, téma baskických mýtů nevyužité a vyloženě samoúčelně navozené. Přeskakovala jsem, co se dalo. Hlavní hrdinka také neuvažovala nijak extra logicky, což bych u hlavní vyšetřovatelky docela očekávala.

10.10.2014 1 z 5