Najdi mě! Mořské dobrodružství s vlkem Bernardem

Najdi mě! Mořské dobrodružství s vlkem Bernardem https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432728/bmid_najdi-me-morske-dobrodruzstvi-s-vlk-VMW-432728.jpg 5 4 3

Už jste někdy potkali vlka v brýlích? Ale Bernard je opravdu potřebuje. Kamarád krab mu na dovolené připravuje různé zábavné a pestré pozorovací hry, aby si vlk zlepšil zrak a pozornost. Děti si s knihou užijí spoustu legrace a zároveň budou trénovat svůj postřeh, trpělivost a soustředění.

Přidat komentář

Jorja
12.11.2023 5 z 5

U nás topka v žánru hledacích knih. Ilustrace krásné, vkusné a vtipné. Musela jsem vícekrát půjčit v knihovně, takže budu muset zakoupit k Ježíškovi. Úkoly nejsou vždycky jednoduché, ale přitom to není chaos.

Dandy1
05.08.2021 5 z 5

Dětem se líbí a některé úkoly byly těžké i pro mě.


DariDerek
29.11.2020 4 z 5

Na několika stránkách velkoformátové knihy Najdi mě! na vás vykoukne spousta úkolů. Vždy na dvoustraně budou oči dětem přecházet, a nejen jim, věřím, že i někteří rodičové to budou mít stejně, protože se bude na první pohled zdát, že tam nemůže být nic odlišného. Ale opak je pravdou.
Každá dvoustrana má svůj úkol, a vy musíte vlku Bernardovi pomoci. Tedy ne vy, drazí rodičové, ale vaše děti.
Najít rybu, která není jako všechny ostatní, najít určité rozdíly, najít podle zadání obrázky a podobně. Není to nic složitého a věřím, že se s tím poperou i malé děti – od tří, čtyř let. (více v recenzi v záložkách)

Kniha Najdi mě! Mořské dobrodružství s vlkem Bernardem je v

Přečtených7x
Knihotéce2x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x