JordLizzCZ JordLizzCZ komentáře u knih

☰ menu

Meč osudu Meč osudu Andrzej Sapkowski

Jedna z nejlepších knížek co jsem kdy četl. V podobě povídek mi Zaklínač naprosto padne jak ulitý.

20.10.2023 5 z 5


Tulák Tulák Peter Newman

Divná. Asi tak bych tuto knihu popsal jednoduše. Hlavní postavy mi přišli dobré ale příběh mi přišel přímočarý. Dost věci mi přišlo matoucích a těžko jsem si je dokázal představit.

19.10.2023 1 z 5


Stíny nad řádem Kai Stíny nad řádem Kai Joe Dever

Až moc jasné rozdělení dobra a zla. Kniha má své světlé momenty ale jinak mě moc nebavila, přišla mi tak nějak nekompromisní ke svému žánru. Ve své době nejspíš bezva ale dnes už nic moc.

19.10.2023 2 z 5


Krev, pot a pixely - Příběhy vítězství a šílenství ze zákulisí vývoje videoher Krev, pot a pixely - Příběhy vítězství a šílenství ze zákulisí vývoje videoher Jason Schreier

Pohled do zákulisí vývoje her se povedl parádně. Nacházejí se zde příběhy nejen velkých studií ale i jednotlivých vývojářů. Pro vášnivé hráče je tato kniha téměř povinností.

19.10.2023 4 z 5


Co je nového v počítačových hrách Co je nového v počítačových hrách Helena Bendová

Z pohledu hráče nemůžu s klidem knihu úplně doporučit, je spíše pro ty co se zajímají celkově o herní průmysl do hloubky. Pro mne dobré rozšíření o tom, co se kolem mého oblíbeného odvětví odehrává.

19.10.2023 3 z 5


Stříbrné město Stříbrné město Radek Sterakdary Starý (p)

Velice čtivá kniha kde příběh odsejpá, což je pro mne také drobné negativum, poněvadž si po dočtení moc nepamatuji, co vše se odehrálo. Ale kniha zabavila skvěle.

19.10.2023 4 z 5