Johanka 13 Johanka 13 komentáře u knih

☰ menu

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Četla jsem tuto knihu už několikrát a to se mně snad ještě nestalo.Doporučuji.Když jsem měla období,že jsem nějak nevěděla co číst,poradila mně teta,ať sáhnu počtenářském deníku ze střední.O myších a lidech byla první,kterou jsem vybrala.A dodnes pokračuju.Léty prověřená kvalita.A kukněte i na film.Snad poprvé u filmu podle knihy nevím,co je lepší.

04.03.2013


Černobílý svět Černobílý svět Kathryn Stockett

Můj nejlepší vánoční dárek.Lehce a velmi čtivě napsaná kniha na velmi těžké a složité téma.Nemohla jsem přestat číst.Je poznat,že autorka věděla o čem píše.Doufám,že to nebyla její poslední kniha.Doporučuji k přečtení.

04.03.2013


1Q84: Kniha 1 a 2 1Q84: Kniha 1 a 2 Haruki Murakami

1Q84 je,dle mého,nejlepší kniha Murakamiho.Jenom mě mrzí,že vydání třetího dílu bude až na podzim.Nevím,jestli vydržím to čekání.To mě jediné zklamalo.Jinak opravdu úžasná kniha.Po dlouhé době se dívám na nebe a počítám měsíce.Zatím jeden.

04.03.2013


Zločin a trest Zločin a trest Fjodor Michajlovič Dostojevskij

Dostojevskij je můj nej autor.Pořád mám některé jeho knihy nepřečteny,aby mě od něho ještě něco čekalo.Zločin a trest je neuvěřitelná kniha.

30.01.2013 odpad!


Příšerně nahlas a k nevíře blízko Příšerně nahlas a k nevíře blízko Jonathan Safran Foer

Nádherná knížka,četla jsem ji už hodně dávno,ale musím přidat kladný komentář.Opravdu moc takovych knih není,což je velká škoda.

30.01.2013


Callisto Callisto Torsten Krol

Už při čtení mě napadalo,že podle teto knihy by mohli natočit bratři Coenovi film.Zvlaštně divný příběh.Doporučuju

30.01.2013 5 z 5