Jára.1 Jára.1 komentáře u knih

☰ menu

Hvězdy na cestě Hvězdy na cestě Karin Krajčo Babinská

Čtivě napsaná kniha. Děj je sice předvídatelný, ale mě se líbila. Po dočtení na mě padl nevysvětlitelný smutek. Snad že už je konec, snad kvůli některým osudům. Rozhodně nelituji, že jsem si ji koupila.

30.11.2020 4 z 5


Ve službách Meče Ve službách Meče Ann Leckie

První díl se mi líbil moc. Tento mě trochu zklamal, je téměř o ničem. Asi spíš spojovák ke třetímu dílu. Tak třeba ten třetí bude lepší a objasní se některé záhady. Třeba se objeví i Presgerové.

06.09.2017 3 z 5


Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Celá kniha dobrá, čtivá, ale konec jako u mnoha severských detektivek přitažený za vlasy a naprosto nereálný. Zkazí to dojem z celé knihy.

01.03.2017 2 z 5


Skrýš Skrýš Johan Theorin

Kniha je napsaná hodně čtivě, jen konec je trochu nečekaný, člověk by si přál, aby to dopadlo jinak, je to takové otevřené.

17.02.2017 4 z 5


Dokonalý cizinec Dokonalý cizinec Renée Knight

Začátek dobrý, ale rozuzlení a konec mě hodně zklamalo. Hlavně proto, že ona svůj příběh vypráví sama jednou tak a podruhé jinak. Kdyby bylo její druhé vyprávění pravdivé, proč by jí kniha tak vadila? Konec je červená knihovna.

01.02.2017 2 z 5


Atlantský gen Atlantský gen A.G. Riddle

Mě tahle kniha hodně zklamala. Velmi průměrný thriller, kde hlavní hrdina a hrdinka přežijí vše. Padouši, kteří běžně všechny likvidují se do nich netrefí a pokud ano, oni se zázračně uzdraví nebo obživnou. Děj byl hodně předvídatelný a opravdu už tam chyběl jen ten Chuck

03.12.2015 1 z 5