Jancusk Jancusk komentáře u knih

☰ menu

Obnažená Obnažená Sylvia Day

Asi bude nejlepší, když zhodnotím rovnou celou sérii. Myslím si, že kdyby autorka místo pěti dílů smrskla děj třeba na tři, bylo by to mnohem lepší čtení. Občas byly pasáže, které jsem přeskakovala nebo jsem je sice četla, ale nevnímala, a pak byly zase části, kdy jsem knihu nechtěla vůbec odložit. Bylo to takové nahoru dolů - občas super, občas nuda. Zlepšení přišlo ve třetím díle, kdy konečně začíná být vypravěčem i Gideon a příběh vidíme i z jeho úhlu pohledu, ale na víc než 4* to bohužel za mě nestačilo.

14.08.2020 3 z 5


Nalezená v tobě Nalezená v tobě Laurelin Paige

Knihy tohoto druhu poslední dobou čtu relativně hodně a bohužel musím říct, že tato patří spíše k těm průměrným. Příběh je sice fajn, ale erotické scény jsou obyčejné a v podstatě pořád stejné a kniha je psaná na můj vkus malinko krkolomněji (což ale dávám spíše za vinu překladu než knize samotné). Pokud ale hledáte odlehčenou holčičí četbu na léto, nebo si jen chcete odpočinout u něčeho nenáročného, pak je to asi dobrá volba.

14.08.2020 3 z 5


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

Tohle je podle mě nejlepší ze zatím vydaných tří dílů série Znovu. Konečně totiž je hlavní hrdinka taková ta "drsná holka" a kluk uťáplý stydlín, ne naopak jako ve většině NA knih, které jsem zatím měla možnost číst. Kniha se stejně jako její dvě předchůdkyně četla krásně, v podstatě se nejde odtrhnout.

16.07.2020 4 z 5


Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Za mě malinko slabší, než první díl. Hlavní hrdinka byla na můj vkus občas až moc přecitlivělá, ale i tak jsem knihu přečetla jedním dechem a pokud hledáte něco nenáročného, pak je to dobrá volba.

16.07.2020 3 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Mám ráda tenhle styl knížek, kdy mladá žena a muž si postupně odhalují svá tajemství, zamilovávají se (ačkoli to samozřejmě vůbec nebylo v plánu), pak jednomu z nich něco přeletí přes nos, rozejdou se a pak nakonec všechno dobře dopadne :) od začátku vlastně víte jak to skončí, ale to mně osobně vůbec nevadí. Knížku jsem přečetla najednou (doslova) a pokud hledáte něco nenáročného a romantického na letní odpoledne, pak je to to, co hledáte

16.07.2020 4 z 5


Ty a já, navždy Ty a já, navždy Jill Mansell

Chvilku trvá, než se člověk začte, ale jak se do toho jednou dostanete, už to jde samo :) žádný složitý děj, nic co by se nedalo předpokládat, ale jako letní oddechovka super

16.07.2020 3 z 5