JancaSpalena JancaSpalena komentáře u knih

☰ menu

Na neVěčné časy Na neVěčné časy * antologie

Fajnová sbírka. Nečekala jsem nic moc, jako u všeho, o čem se mluví, ale výjimka stvrzuje pravidlo. Sice to není něco, kvůli čemu bych nemohla spát, ale příběhy mě vtáhly. Opravdu jsem si je užila a cele se na ně soustředila, což je mě u mě známka toho, že to není nuda. Některé povídky byly slabší, a nebo nejsem už holt tak mladá, aby se mi líbily. O to víc jsem ocenila, že jsou tu dvě strany a našla jsem si tam i já něco, co mi sedlo. Kdo neumí milovat byla skvělá jízda a pět otázek mě zaujaly nejvíc.

26.03.2024 5 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Velmi hezky pribeh. Dle anotace jsem se bala, ze to bude spise o pitvani minulisti, ale je to tak komplexni, ze jsem hned po par strankach na tyto obavy zapomela. Dokonala kombinace romatiky, lasky a vlidnosti.

20.03.2024 4 z 5


Ano, pane řediteli Ano, pane řediteli Lucie Srňánková

Nebylo to nejhorsi, ze zacatku to melo i stavu, ale pak kdyz se jsem se zacala soustredit na postavy, jak jednaji, mluvi a mysli, tak se to pomalu ale jiste zacalo ritit dolu. Adam me mimochodem neskutecne vytacel tim, ze neznal jine slovo, nez pero. Ale na to, ze je to od ceske autorky to docela slo, cetla jsem horsi. Prectu si i druhy dil, jestli se to neco zlepsi.

11.03.2024 2 z 5