Ano, pane řediteli přehled
Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha se setkala s pozitivním přijetím a mnozí čtenáři ji považují za příjemné překvapení. Nová česká autorka zaujala čtenáře svým stylem a poutavým vyprávěním. Erotické scény jsou popsány vkusně a s citem, což přispívá k celkovému zážitku. Někteří čtenáři však vyjadřují výhrady k začátku příběhu a chování postav, ale většina se shoduje na tom, že kniha je čtivá a zábavná. Autorka má potenciál a čtenáři se těší na její další díla. Více v komentářích.
Komu by se kniha Ano, pane řediteli mohla líbit?
- Milovníci erotických románů
- Čtenáři hledající romantiku s napětím
- Fanoušci české literatury
- Čtenáři, kteří ocení vkusně napsané erotické scény
- Ti, kdo mají rádi příběhy z pracovního prostředí
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane řediteli. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 111 komentářůSouvisející novinky - Ano, pane řediteli (1)
Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2022
„Máme se od každého, kdo se ocitne v našem životě, něco naučit. Některé lekce jsou bolestivé, jiné bezbolestné, ale všechny jsou k nezaplacení.“
Kniha Ano, pane řediteli v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 7x |

81 %
78 %
52 %
Ano, pane řediteli
Tohle je jedna z mála knih, kterou jsem nedočetla a dočítat nebudu. Už na začátku mě zarazilo, že se klidně nechá obrousit na stole a to ještě nezačal žádný pořádný děj, ani zápletka. Ani mi to nepřišlo nijak působivé, spíš nuda, popis strohý, který nevtáhne. Vlastně ani nerozumím, že to má tak vysoké hodnocení.