Ano, pane řediteli přehled

Ano, pane řediteli
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503651/bmid_ano-pane-rediteli-QFG-503651.jpg 4 300 300

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane řediteli. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (104)

Ivulka90
20.07.2024 2 z 5

Předem musím přiznat, že tohle není můj oblíbený žánr, takže jsem asi zaujatá. V první řadě je to hrozná nuda, nuda, šeď.... Ačkoli tenhle typ literatury primárně nevyhledávám, mám takový dojem, že je to v podstatě "vykradená" série Božský... Neurazí, nenadchne...

Katka.Val
04.07.2024 3 z 5

Kniha mě nalákala na klasický vztah šéf podřízená.
Musím říct, že rozjezd byl opravdu raketovou rychlostí a první kapitoly utíkaly jako voda. Jenže ta rychlost byla pro mě potom na překážku. Už nebylo na co čekat, na co se těšit. Hrdinové na sebe další půlku knihy štěkali a pak se usmiřovali. (A tam bych viděla druhý velký zádrhel, protože ero scény, mi pak přišli už na jedno brdo.)
Naštěstí autorka budovala ještě vedlejší linku, která to ke konci zachránila a konec knihy mě opět vtáhl.
Pokud hledáte nenáročné čtení a odpustíte pár nelogičností, je tato kniha pro vás. I přes lehce nudnou střední část, se četla dobře a autorka má pěkný vypravěčský styl. Dokonce nedávno vyšla druhá kniha, takže pokud vám tenhle svět padne do oka, nemusíte jej hned opouštět. I když já osobně se do něj zrovna teď nehrnu, ale kdo ví, možná časem?


Gabriela143
18.06.2024 3 z 5

Kniha nie je zlá, ale s podobnou tematikou som čítala lepšie. Zápletka ma nezaujala a sexuálne scény sa podľa mňa opakujú a ten koniec...no rozprávkový.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022


Citáty z knihy (1)

Máme se od každého, kdo se ocitne v našem životě, něco naučit. Některé lekce jsou bolestivé, jiné bezbolestné, ale všechny jsou k nezaplacení.


Kniha Ano, pane řediteli v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených321x
ve Čtenářské výzvě57x
v Doporučených11x
v Knihotéce160x
v Chystám se číst123x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

pro ženy erotika

Autorovy další knížky

Lucie Srňánková
česká, 1989
2022  76%Ano, pane řediteli
2024  87%Ano, pane Božský