Ano, pane řediteli přehled

Lucie Srňánková

Míša nesnáší Adama od první chvíle, kdy nakráčel do firmy a usedl na ředitelské křeslo. Pevně převzal otěže velení a všem svým zaměstnancům dává náležitě najevo, že on je šéf. S Míšou to ale nemá tak jednoduché, je lvice tělem i duší. Její bojovná povaha jí dodává odvahu se postavit proti němu a říct mu z očí do očí, co si o něm doopravdy myslí, i kdyby to pro ni mělo mít následky. Adam není zvyklý, aby mu někdo odporoval, a už vůbec ne jeho podřízená, jenže její drzost ho přitahuje, a proto ji občas vytáčí schválně. Můžou spolu ty dva vůbec vycházet? A co když kartami zamíchá Adamova minulost, která dožene jeho i Míšu?... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha se setkala s pozitivním přijetím a mnozí čtenáři ji považují za příjemné překvapení. Nová česká autorka zaujala čtenáře svým stylem a poutavým vyprávěním. Erotické scény jsou popsány vkusně a s citem, což přispívá k celkovému zážitku. Někteří čtenáři však vyjadřují výhrady k začátku příběhu a chování postav, ale většina se shoduje na tom, že kniha je čtivá a zábavná. Autorka má potenciál a čtenáři se těší na její další díla. Více v komentářích.

Komu by se kniha Ano, pane řediteli mohla líbit?

• Milovníci erotických románů
  • Čtenáři hledající romantiku s napětím
  • Fanoušci české literatury
  • Čtenáři, kteří ocení vkusně napsané erotické scény
  • Ti, kdo mají rádi příběhy z pracovního prostředí

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ano, pane řediteli. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Bokara
05.02.2026

Tohle je jedna z mála knih, kterou jsem nedočetla a dočítat nebudu. Už na začátku mě zarazilo, že se klidně nechá obrousit na stole a to ještě nezačal žádný pořádný děj, ani zápletka. Ani mi to nepřišlo nijak působivé, spíš nuda, popis strohý, který nevtáhne. Vlastně ani nerozumím, že to má tak vysoké hodnocení.

všech 111 komentářů

Související novinky - Ano, pane řediteli (1)

Vychází Ticho a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2022

Máme se od každého, kdo se ocitne v našem životě, něco naučit. Některé lekce jsou bolestivé, jiné bezbolestné, ale všechny jsou k nezaplacení.

Kniha Ano, pane řediteli v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně191x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Lucie Srňánková také napsal(a)

2022  76%Ano, pane řediteli
2024  83%Ano, pane Božský